HŰHA

Ko­moly dön­tést ho­zott ma­gán­éle­té­ben és mun­ká­já­ban is Tücsi

Pár hét alatt több ko­moly vál­to­zás is tör­tént az eg­zo­ti­kus szép­ségű mű­sor­ve­zető éle­té­ben.
  • Szerző: Totti

A gyönyörű tévés és párja december végén hazaköltözött Amerikából, mert Sofron István az osztrák Villach SV csapatához szerződött. Emiatt egy kapkodós dobozolás után végül a karácsonyt reptereken töltötték.

Fotó: Keller Mátyás

Tücsi nem bánja a költözést, hiszen Ausztriából pár óra alatt haza tud jönni, így tud itthon dolgozni. Ugyanakkor szakított a Sláger TV-vel, és a Sláger Rádióban sem vállal többé munkát. Persze nem szeretne lemondani a televíziózásról, csak máshol képzeli el jövőjét. Ráadásul a pár hónapja elindított saját YouTube-csatornájának ugyanis már 15 ezer követője van, és videóit már másfél millióan nézték meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

“Amerika nekem egy belső utazás is volt" - kezdte Tücsi. "Számot vetettem az életemről, volt lehetőségem távol a pörgéstől átgondolni, hogy mire is vágyom igazán. Miután eldöntöttük, hogy visszaköltözünk Európába: elhatároztam, hogy mind a magánéletemben, mind a munkámban meghozom azokat a döntéseket, amiken már egy ideje rágódtam. Nekem a tévézés egy örök szerelem, sosem munkaként tekintettem rá: nagyon hiányzik a sport és a szórakoztató műfaj, ahol a bevállalós, kicsit őrült oldalamat tudom kamatoztatni. A vlogot pedig természetesen ugyanúgy folytatom tovább, mert boldog vagyok, hogy így közvetlenebb lett a kapcsolatom az emberekkel.”