SHOWBIZ

Há­bo­rog­nak a nézők a Tró­nok harca miatt

Nem volt min­denki elé­ge­dett az HBO si­ker­so­ro­za­tá­nak leg­utóbbi ré­szé­vel, de nem a tör­té­net­tel volt a fa­nyal­gók­nak baja. Spo­i­ler­men­tes cikk kö­vet­ke­zik!
  • Szerző: The_M

Hétfőn már az egész világon elérhető volt a Trónok harca befejező, nyolcadik évadának 3. része, ami a sorozat talán legjobban várt epizódja volt. Az alkotók ugyanis jó előre közölték, hogy a deresi csata akkora lesz, amekkorát még sem tévében, sem moziban nem lehetett látni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sőt egyenesen azt ígérték, hogy A Gyűrűk Ura második részében látott Helm-szurdoki összecsapás egy játszótéri hógolyózásnak fog tűnni az emberek és a holtak serege közti harchoz képest.

Nos, az ígéret egy része teljesült is, hiszen A két toronyban mindössze 40 percig ölik egymást Középfölde lakói és az orkok, míg Deresben 82 percen keresztül próbálják az élők legyűrni a holtakat.

Azonban ebből néha alig lehetett bármit is látni. A vaksötétben vagy hóviharban játszódó jenetek kis túlzással élvezhetetlenek, annyira kivehetetlen, hogy mi történik a képernyőn. Legalábbis a rajongói bejegyzések alapján, amik elárasztották a Facebookot, a Twittert, az Instagramot és a 9gag-et.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ellenben a történettel nem sokaknak volt gondja, így ezen a téren felért az HBO az elvárásokhoz, és kellően epikus lett a csata kimenetele.

Akik még nem látták, azoknak azt javasoljuk, hogy a lehető legsötétebb szobában kezdjenek neki a 8. évad 3. részének, és állítsák maximumra a tévé, illetve a monitor fényerejét. Akkor látni is fogják végig, hogy kivel, mi történik.