FÜLES

Rész­le­te­ket árult el az utolsó évad­ról a Tró­nok harca sztárja

Az utolsó évad min­den ed­di­gi­nél bru­tá­li­sabb és vé­re­sebb lesz.
  • Szerző: Ripost

Pár óra és kezdetét veszi a Trónok harca utolsó, 8. évada. A Havas Jont alakító Kit Harington pedig a premier előtt szakított időt arra, hogy interjút adjon, amiben néhány kulisszatitkot is elárult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színész felelevenítette, milyen volt a forgatás végén.

"Emlékszem, éppen a repülőtéren voltam, amikor odajött hozzám egy rajongó, hogy én vagyok-e Havas Jon. Annyit tudtam mondani, hogy már nem, és elkezdtem sírni. Nem csak egy dolgot éreztem, hanem milliót. Szomorúságot. Eufóriát. Izgalmat. Arra gondoltam, hogy amikor elkezdik vetíteni, szabad leszek. Nem is vettem észre, milyen hatalmas teher volt 10 évig a vállamon" - mondta a 32 éves színész.

Az előző évadok 10 részesek voltak és a forgatás 6 hónapig tartott. Most 6 részes lesz a befejező évad és a forgatás mégis hosszabb időt, 9 hónapot vett igénybe. Harington elmondta, korábban úgy forgattak, hogy egy hét intenzív munka volt, majd két hét pihenés. Ebben az évben azonban végig forgattak, jószerével el sem hagyhatta Belfast, ahol a jeleneteket felvették.

"A forgatásom utolsó napjának dátuma 18-szor változott. A végén már azt mondtam, inkább el se mondják, melyik lesz az utolsó. Aztán valahogy elég átlagosra sikerült az utolsó nap. Csak sétálgattam Liam Cunninghammal és Jacob Andersonnal" - mesélte nevetve, de annyit még elmondott, magába zuhant, amikor megmondták neki, vége.

"Korábban láttam, ahogy Peter Dinklage leforgatta a saját utolsó jeleneteit és ő is összetört. Sophie Turner is. Aztán velem is ez történt. Nagyon súlyos lett a vége. Aztán arra gondoltam, hogy ok, leforgattam ezt a sorozatot. Szerettem. Büszke vagyok, hogy a részese lehettem".

Eközben a címlapon
Még mindig nem hiszem el, hogy az a végleges vége, amit felvettünk. Azt hiszem, még előttünk is titkolták, mi lesz valójában a befejezése a sorozatnak. Kérdezgettük egymást, de senki sem látta a végét leírva. Senki sem biztos semmiben" - vallotta be.