NÍNÓ

Tra­gé­dia: ezt a 22 éves fi­a­talt ölte meg a 82 éves sofőr

Élete első au­tó­já­ban lelte ha­lá­lát a 22 éves Gábor, akit meg­ha­tóan gyá­szol­nak hoz­zá­tar­to­zói.

Hatalmas vitát váltott ki az interneten az a hétvégi baleset, amelyről a is beszámolt: a 7-8-as közös főútszakaszán a város irányából érkező 82 éves sofőr a forgalommal szemben haladva frontálisan ütközött egy 22 éves fiatal által vezetett személygépkocsival.

A tragédiában mindkét sofőr életét vesztette, mindkettőjüket úgy kellett kivágni autóikból. Mint kiderült, a fiatal másfél éve vásárolta meg autóját. Egyik barátja szerint egyáltalán nem nagyzolásból volt BMW-je, hanem mert szerette ezt a márkát, és megdolgozott érte. „Egy év alatt 40700 kilométer. Első kocsinak nem rossz” – kommentelte még májusban Gábor, aki ismerősei szerint nem volt száguldozó fajta. „Isten nyugosztaljon Kolléga!

Remek ember volt! Őt csak szeretni lehetett”

– írja egyik volt kollégája.”Eleget tudok már a gyászról, hogy felfogjam, sosem szűnik meg a hiányérzet, csak megtanulsz élni a tátongó űrrel, amit maguk után hagynak, akik elmennek. Köszönöm a sok -sok közös élményt ,soha nem felejtelek el” – búcsúzott tőle volt barátnője közösségi oldalán.

A 666Power elnevezésű BMW-s közösség anonim gyűjtő akciót szervez. "Decembervégén a két ünnep között gyertek el velünk a baleset helyszínére, ahol gyertya gyújtás mellet együtt megemlékezünk Gáborról. Mindenki belátása szerint egy ( jelképes )összeget névtelen lezárt borítékban át adna személyesen a hozzátartozóknak" - szól az interneten terjedő felhívás.