LELKIZŐ

Tóth Gabi: Nem aka­rok többé ide­ge­sítő celeb lenni

Az éne­kesnő sze­retné hát­ra­hagyni mind­azt, amit eddig mu­ta­tott ma­gá­ból.
  • Szerző: TN

D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legutóbbi utasa Tóth Gabi volt. Az énekesnővel kapcsolatban az elmúlt időszakban kizárólag  a visszavonulásról lehetett olvasni, ugyanis teljes imidzsváltáson megy keresztül.

"Édesanyám nagyon tüzes, drámai nő. Ezeket mind tőle örököltem. Nem szerettem, hogy a pályám elején folyton Verához hasonlítottak. Talán ezért is kezdtem lázadni. Ma már közönségesnek látom azt a Tóth Gabit, aki régen voltam..."

Az énekesnő szerint az emberek félnek a változástól és nehezen barátkoznak meg új stílusával. Úgy gondolja, a későbbiekben mindenki megérti, mert most igazán harmóniában van önmagával.

"Kiskoromban néptáncra jártam, népdalokat énekeltem. Ez volt a mindenem. Minden stílust ki kellett próbálnom, hogy rájöjjek, mi az amit szeretnék csinálni. A népzene, a hagyományok, a kultúra, a népviseletek őrzése számomra a legfontosabb. 

Elege van abból, hogy nem zenéje miatt írnak róla.

Fotó: Sulyok László
A legfájdalmasabb az életemben, hogy nem a zenémmel tűntem ki. Nem akarok többé idegesítő celeb lenni.

Szerelmével két éve alkotnak egy párt. Az énekesnő úgy érzi, igazán harmonikus, nyugodt kapcsolatban él egy olyan emberrel, aki mindenben támogatja. Egyelőre nem terveznek gyermeket. Gabi szerint most négy gyermekük van - a négy dal, amit együtt írtak.

Eközben a címlapon

"Ő nem csak a párom, de a szerzőtársam is, ugyanis együtt írjuk a legújabb dalainkat. Ő segített és ő vezetett rá, hogy szerző is legyek. Azt mondta ez az egész projekt, amit együtt csinálunk, a Mona Lisája. Ez nekem annyira simogatja a lelkem."