ÉLETMÓDI

To­tá­lis ká­oszt oko­zott az anyuka az in­ter­ne­ten: a fél világ rajta nevet

Jó szán­dék­kal posz­tolt az édes­anya, de ami lett be­lőle, az egé­szen más­képp ala­kult...

Egy anyuka a jó ég tudja, miért, de úgy döntött, hogy megvédi fiát. Pontosabban elébe megy mindenféle vádnak, még mielőtt elvakultabb feministák esetleg az ő gyerekét is megvádolják azzal, hogy bármilyen illetlen vagy nőket sértő dolgot tett. Szóval úgy gondolta, hogy ha már elindult (bár azóta nagyjából le is csengett) a "metoo" kampány, akkor ő pedig kiáll a gyermekéért. Ez persze lehetne kedves dolog is, bár kérdés, hogy egy anyuka miért ártja bele ilyesmibe magát, arról már nem is beszélve, hogy elég bizarr képet választott mindehhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az internet népe viszont imádja az ilyen megmozdulásokat, és teljesen lázba jött. Először az érintett fiú reagált anyukája posztjára, de aztán sorra jöttek az újabbnál újabb remek alkotások.

Pieter Hanson először a barátaitól értesült a szülői "támogatásról", de már akkor, amikor közölték vele, hogy a tudta nélkül lényegében internetes vicc-vírussá vált. Méghozzá egy olyan kampány emblematikus arcaként, amely arra akarja felhívni a figyelmet, hogy egyre több nő hamisan vádolja meg erőszakkal az ártatlan férfiakat.

Hogy mit lépett erre a fiú? Máris mutatjuk! LAPOZZ!