A NAP VIDEÓJA

Tor­nádó ej­tette fog­lyul a Fradi és a Hon­véd fo­cis­táit

Íté­let­idő tom­bol a török Ri­vi­é­rán. Heves for­gó­szél sö­pört át az an­ta­lyai re­pü­lő­té­ren, ro­mok­ban min­den.
  • Szerző: vav

Nem volt szerencséjük az antalyai időjárással a török Riviérán edzőtáborozó magyar focicsapatoknak. Edzések és meccsek sora maradt el a rossz időjárás és a használhatatlanná vált pályák miatt. A Diósgyőr, a Haladás és az Újpest például pénteken már hazautazott, az éllovas FTC és az NB I-es tavasz jövő szombati rajtján éppen az Üllői útra hivatalos, negyedik Honvéd viszont egész szombatonaz antalyai repülőtéren rostokol.

Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kispestiek honlapja szerint szombat reggel is hatalmas vihar tombolt Antalyában és környékén. Habár a repülőtérre való kijutásukat ez még nem befolyásolta, a becsekkolás és a felszállás között azonban

egy kisebb tornádó söpört végig a kifutópályán.

A forgószél következtében

több tucatnyi ember megsérült, s a vihar buszokat borított föl, odébblökte a parkoló repülőgépeket, hozzájuk vágott lépcsőket és más földi kiszolgáló eszközöket.

Íme, néhány fotó a károkról:

Videók:

Eközben a címlapon

A fentiek láttán labdarúgóink még szerencsések, hogy megúszták a jókora késéssel járó kellemetlenséggel. A Honvéd például jelenleg 8 órás csúszással számol.

Az Antalyában tomboló vihar miatt késik a csapat gépe, jelenleg három órás csúszásban vagyunk, s még mindig a reptéren... Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2019. január 26., szombat

Ugyanott várja a hazaindulást a Fradi csapata is:

Az időjárási körülmények miatt változás történt Közzétette: Ferencvárosi Torna Club – 2019. január 26., szombat