INSIDER

Tönk­re­ment az uta­zási iroda, ma­gya­rok ra­gad­tak Tö­rök­or­szág­ban

Mint­egy 180 ma­gyar szá­mára vált rém­álommá a várva-várt nya­ra­lás.
  • Szerző: Ripost

Csődbe ment az egyik budapesti utazási iroda, amely Törökországba szervezett utakat. Mintegy 180 magyarnak vált miattuk rémálommá az utazás. Ugyanis hiába fizettek be több százezer forintot, most szállás nélkül várakoznak Antalyában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A -nak az egyik kinn lévő magyar elmondta, hiába fizették be a teljes utazást, repülőjeggyel és szállodával együtt, amikor megérkeztek, még a repülőtérre se ment eléjük senki.

Végül megérkezett a magyar utazási iroda török kirendeltségének munkatársa, aki azt mondta, dugó volt, azért nem érkeztek időben. A lefoglalt szállodában azonban nem volt helyük, azt mondták nekik, akkor maradhatnak, ha ismét kifizetik a szállást. A kirendelt idegenvezető még hitegette őket, hogy csak a számítógépes rendszer állt le.Jelenleg két kisgyerekkel szállás nélkül a konzul érkezésére várnak.

A Green Travel (Green Holidays) honlapja mától már elérhetetlen, azon az alábbi közlemény jelent meg:

"A Green Holidays Kft. sajnálattal tájékoztatja Önöket, hogy a mai naptól nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét, nem tudja teljesíteni az utazási szerződés szerinti kötelezettségeit.

A társaság vagyoni biztosítékát az UNIQA Biztosító Zrt. szolgáltatja. A szükséges intézkedéseket a társaság helyett a biztosító teszi meg. A kárenyhítés módjáról a biztosító dönt."

Eközben a címlapon