SIKK

Ettől dobsz egy há­tast: Ős­szel vissza­tér a '70-es évek nagy di­vatja

Meg­le­pe­tés­sel indul az idei ősz: tra­péz­nad­rág, mi­ni­szok­nya, ha­tal­mas blé­zer, magas szárú csizma és az iz­gal­mas min­ták szí­nes ka­val­kádja uralja a tren­det! Mu­tat­juk, ho­gyan hozd ki a leg­töb­bet az új mó­di­ból!

Az idei ősz a retró jegyében indul, a 70-es évekre jellemző kényelmes, nőies és izgalmas darabokkal. A tervezők visszahozzák az akkori nagy divatot - természetesen ezúttal is is kisebb-nagyobb változtatásokkal.

A következő válogatásból kiderül, hogyan tudod legjobban kihasználni az őszi trendet:

1. Sikkes és nőcis, hódit a buggyos passzé és a fedetlen váll. A bő szárú nadrág elmaradhatatlan, extra magas platformmal kiegészítve.

2. Trapéznadrágos kosztüm és platform, a bátraknak top nélkül!

3. Gondoltad volna, hogy a buggyos derekú nadrág is visszatér? Ráadásul a mustársárga lesz az ősz egyik legmeghatározóbb színe!

4. Igazán vékony alkaton lesz tökéletes a bő, válltöméses blézer, mely az egyik legkényelmesebb darabja a trendnek!

5. Visszatér a kordbársony is a szoknyák világába, a csíkos pedig töretlen sikerrel tartja a frontot.

6. Ez az igazi 70-es évek: magas derekú trapéz, betűrt pulcsiés a különböző minták egyvelege totálisan újrateremti a divatot!

7. A nadrágszoknya már a nyárra is visszatért, ősszel viszont csizmával, blézerrel és a derekat hangsúlyozó övvel lesz teljes az öltözékeden.

8. A blúz ujja minél bővebb, te annál szexibb leszel! Egy mintás kendővel pedig bármikor megbolondíthatod a ruházatodat!

9. Ez a darab pedig újra főnyeremény: velúr miniszoknya! Mintás blúzzal
finoman erotikus, és gyönyörködteti a férfiszemeket is!

EZEKET OLVASTAD MÁR?