FÜLES

Dagad a bot­rány: Újabb zsű­ri­tag osz­totta ki Tol­vai Renit

Az éne­kesnő vi­sel­ke­dése ki­akasz­totta A Dal című műsor íté­szeit. Újabb zsű­ri­tag mondta el vé­le­mé­nyét!
  • Szerző: D.T.

Nagy felháborodást keltett Tolvai Renáta káromkodós reakciója, amit A Dal című műsor egyik zsűritagjának, Schell Juditnak címzett. Az énekesnő nyilvánosan kért bocsánatot.

A Megasztár egykori győztese helytelen magyarsággal egy ékezetek nélküli Facebook-posztban közölte, hogy csak viccnek szánta a szitkozódást és a videót is, amelyben köhögőrohamot kapott az őt bíráló színésznő. Reni azzal védekezett, hogy nagyon fájt neki, hogy nem tetszett a zsűrinek az előadása, de elnézést kér, ha bárkit bármivel megbántott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

A Dal zsűrilegendája, Frenreisz Károly is sajnálja, hogy ideáig fajult egy őszinte kritika.

"Én fenntartom a jogot, hogy a zsűritagnak igenis el kell mondania a véleményét, és, verseny lévén, azt az előadónak el kell fogadnia. Meg kell védjem Juditot, mert amit mondott, az valós. Tényleg nem találtuk meg a magyar vonalat sem a dalban, sem a dal tartalmában, sem az előadásmódban, sem az öltözékben, sem a látványban, semmiben. Ettől függetlenül Renit nagyon jó énekesnek tartom, fergetegesen rappelt" – mondta a Borsnak a történtekről a rocker, aki szerint aki színpadra lép, annak vállalnia kell a következményeket.