SIKK

Tö­ké­le­tes ma­ni­kűr a mun­ka­he­lyedre: így dobd fel a nude lak­ko­dat

Ezek­kel a tip­pek­kel végre egy kis iz­gal­mat csem­pész­hetsz a ma­ni­kű­rödbe, mégis vissza­fo­gott és ele­gáns marad az össz­ha­tás!

Nem csoda, hogy a púderszínű manikűr örökké trendi lesz, hiszen bármilyen kiegészítőt vagy ruhát felvehetsz hozzá, mindenhez megy, ráadásul sokkal szebbnek és ápoltabbnak hatnak a körmeid tőle. Egyszerű és nagyszerű, habár mi teljesen megértjük, ha pont ebből lett eleged. Éppen ezért most összegyűjtöttünk néhány szuperjó ötletet, amelyekkel most feldobhatod az egyszínű, nude körmeidet a munkahelyedre:

1. Egy picit szögletesebb forma arany csillámporral kiegészítve, így kicsit feltűnőbbek lesznek a nude körmeid.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Már egy ilyen kockásabbra reszelés is vagánnyá teszi a körmeidet, pláne, ha matt, fekete mintával kombinálod.

3. Ha a testszínűre húzol egy réteg csillámos lakkot, sokkal szebbnek és anyaggal teltebbnek fog tűnni az egész, mégsem lehet majd azt mondani, hogy a körmöd csak úgy úszik a ragyogásban.

4. Díszítsd a gyűrűsujjaidat csíkokkal, de ha igazán követni szeretnéd a divatot, akkor az egyiket függőlegesen, a másikat vízszintesen húzd meg. 

5. Merj játszani a púderen belül is egy picit a színekkel! Például tökéletesen megy hozzá a szürke, vagy az aranynak szinte bármelyik árnyalata.

Eközben a címlapon

6. Ki mondta, hogy csak fehér lehet a francia manikűr vége? Inkább próbáld ki az ezüst csíkot!

7. Tejeskávé-barna és arany: tökéletes kombináció, mégis belefér a szolidan elegáns, még nude kategóriába.