KÜLFÖLD

Több mint három má­zsás a nő, élet­társa imádja

Nicol és párja, Char­lie min­den­nap egy­mást pu­szil­gatva men­nek be­vá­sá­rolni. Mivel Ni­col­nak ez az egyet­len ki­kap­cso­ló­dása...
  • Szerző: emta

Nicol Lewis és Charlie élete romantikus, annak ellenére, hogy Nicol közel 320 kiló.

Egyetlen kikapcsolódás számára, amikor párjával bevásárolni mennek. Még fürdetni is Charlie szokta, nem is akárhol, kint a házuk teraszán.

Nicol tudja, hogy a túlsúlyát a rossz és egészségtelen ételeknek köszönheti, de saját bevallása szerint is, imád enni. Minden problémáját elfelejti, ha egy "kis édességet nassolhat" - írja a Mirror.

A pár mindig együtt van, és láthatóan nagyon szeretik egymást, nem zavarja őket, hogy a vásárlók mindíg megbámulják a tolószékben közlekedő Nicolt.

A 23 éves Nicol súlyproblémái 16 évesen kezdődtek,amikor anyja kokainfüggő lett, apja pedig börtönbe került kokainárusítás miatt. Idővel az élelmiszer- vásárlás lett az egyetlen kikapcsolódása az életében.

Most viszont gondban van, mert szeretne gyereket. Az orvosok azonban súlya miatt erre alkalmatlannak tartják. Mégha össze is jönne a baba, aminek kicsi az esélye, később fegyelmezni sem tudná a gyereket, mivel nem bír mozogni.

Nicol azt is elmesélte, hogy kiskorában nem jött ki jól az édesanyjával, aki nagyon gyakran bántalmazta . Ezt a mai napig sem bírta feldolgozni, és szerinte a túlsúlyát is ez okozza.

Eközben a címlapon