KÜLFÖLD

Több mint 40 el­tit­kolt mig­ráns bűn­cse­lek­mény Spa­nyol­or­szág­ban

Csak szep­tem­ber­ben! A lis­tá­ban sze­replő ese­tek döntő több­sé­gé­ről a spa­nyol sajtó nem írt egy szót sem... A bűn­cse­lek­mé­nyek­ről egy spa­nyol hon­lap szá­molt be.
  • Szerző: SZM

Udo Ulfkotte könyvei óta tudjuk, hogyan működik a német sajtó. De úgy tűnik, hogy – legalábbis bevándorló-ügyben – sem a svéd, sem a spanyol sajtó nem különb, hogy más országokról ne essék szó. Még szerencse, hogy minden egyes országban megjelentek azok a honlapok, amelyek betöltik ezt az űrt.

Egy spanyol honlap most közzétette azoknak a szeptemberi bűncselekményeknek a napi listáját, amelyek nem vagy csak részben jelentek meg a szocialista kormány “független” sajtójában.

Itt van például a szeptember elsejei nap és három hír, amelyekről azóta sem hallhattunk:

  • egy marokkói elvágta egy lány torkát Palma de Mallorcán
  • egy másik marokkói egy 5 éves kislányt használt élő pajzsként egy utcai verekedésben Lanzarote szigetén
  • egy harmadik megkéselt egy 19 éves férfit Oviedóban.

Ugrunk néhány napot. Szeptember 5-én nemi erőszak kísérlete Alacorcónban. Szeptember 8-án két migráns kirabolt egy autószerelőt.

Három nappal később egy marokkói és egy algériai bevándorló 1000 eurót rabolt egy spanyol polgártól. 13-án Reus városában egy szenegáli megtámadott egy kutyát, de az leharapta a péniszét...

A hónap közepén letartóztattak egy algériait, aki megtámadott egy lányt Zaragozában. Ugyanazon a napon letartóztattak két marokkóit, akik Murciában négy lakást raboltak ki. Szeptember 17-én három marokkói megtámadott 2 lányt egy valenciai parkban. Egy nappal később egy guineai bevándorló megtámadott két idős asszonyt Pamplonában. 19-én két marokkói kirabolt egy házat Granadában. Két napra rá egy algériai brutálisan megvert egy 92 éves nénit és az 52 éves lányát Gironában.

Forrás: Youtube

Eközben a címlapon

Egy nappal később Tenerifén egy marokkói megpróbált megerőszakolni egy nőt, majd, mivel ez nem sikerült neki, megverte. Ugyanazon a napon

Tarragonában két migráns megerőszakolt egy 16 éves turistát. 24-én több marokkói megtámadott egy 17 éves lányt. Ugyanazon a napon egy 42 éves marokkói megtámadott Murciában egy 15 éves lányt, majd még hármat.

25-én azért tartóztattak le három marokkóit, mert lakásokat raboltak ki Alicante, Murcia, Almeria és Granada városokban. Végül szeptember 29-én egy marokkói férfi több napon keresztül megerőszakolt és megvert egy nőt Huelvában. 30-án pedig egy nigériai “jós” önkielégítést végzett arra a nőre, aki jósoltatni ment hozzá...

Akinek ennyi nem elég, olvassa el a teljes cikket, mert sokat kihagytunk belőle...

Forrás: Voiceofeurope/Casoaislado