MANIMÉKER

Több mil­li­árd a tét: Ha va­la­mi­kor, most ér­de­mes lot­tó­zóba menni

Ezen a héten az Ötös­lot­tón és a Ha­tos­lot­tón is tíz szám­je­gyű a fő­nye­re­mény, lát­vá­nyo­san meg­ug­rott az el­adott szel­vé­nyek száma. A napi iz­ga­lomra vá­gyók­nak a Kenó ígér min­den nap egy­mil­li­árd fo­rin­tot.
  • Szerző: Ripost

Egyetlen hét alatt közel nyolcszázezerrel több lottószelvényt töltöttünk ki, mint az előző héten. Ezen a héten újabb rekordot várnak a szervezők. Három olyan játék is van ugyanis, ahol milliárdos nyeremény vár a szerencsésekre: az Ötös- és a Hatoslottó, valamint a Kenó.

Az utóbbinál mindig egymilliárd a tét. Az Ötöslottón 23 hete halmozódik a pénz, ezen a héten már 3 milliárd 55 millió forintot vihet haza az, aki eltalálja az öt számot. Ha a szombati húzáson egyetlen játékos lesz ilyen szerencsés, akkor ő lesz a játék történetének 5. legnagyobb nyertese!

EZT OLVASTAD MÁR?

A Hatoslottó 1,3 milliárd forintos főnyereménye szintén csábító, különösen, ha figyelembe vesszük a nyerési esélyeket. Míg az Ötöslottón 1 a 44 millióhoz az esély a telitalálatra, addig a Hatoslottón ez az arány közel 1 a 8 millióhoz.

„Az Ötöslottón 1 milliárd, a Hatoslottón pedig 500 millió forint az a nyereményszint, ami fölött határozottan megnő a játékos kedv” – tudta meg a a Szerencsejáték Zrt.-től. „Jól példázza ezt, hogy míg idén a hetedik játékhéten az Ötöslottón 1,2 millió, a Hatoslottón pedig 650 ezer szelvény játszott, addig a nyolcadik héten az előbbiből 1,7 milliót, az utóbbiból 930 ezret töltöttek ki a játékosok.”

Ráadásul ezen a héten – nőnap alkalmából – még egy meglepetéssel kedveskedik a Szerencsejáték Zrt. A Tippmix tiszteleg a női sportolók előtt, a szemfüles játékosok egyedi, tematikus szelvényajánlókkal találkozhatnak.