KÜLFÖLD

Több szá­zan vo­nul­tak az ut­cára Bécs­ben, a mig­rán­sok által el­kö­ve­tett erő­szak ellen tün­tet­tek

A nők ellen el­kö­ve­tett bűn­cse­lek­mé­nyekre sze­ret­ték volna fel­hívni a fi­gyel­met.
  • Szerző: Ripost

A nők védelmét és az illegális bevándorlók kitoloncolását követelték a „Kandel ist überall”, „Kandel mindenhol ott van” elnevezésű mozgalom tagjai Bécsben. A Németországban szerveződött mozgalom tagjai először lépték át Németország határát, és szerveztek demonstrációt az osztrák fővárosban. Az a céljuk, hogy összefogjanak más érintett országok lányaival, asszonyaival.

Maria, Mia, Ebba – az áldozatok arcképét állították ki egymás mellett Bécsben a demonstráció szervezői; ezeket a lányokat illegális bevándorlók gyilkolták meg Németországban, illetve Svédországban. Az osztrák fővárosban is sok gondot okoznak a migránsok, nemrég egy háromtagú családra támadt rá egy afgán bevándorló, de az iskolákban is gyakoriak az incidensek - írta a hirado.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Az unokám is érintett, első osztályos, az osztályban 26 gyerekből csak hárman vannak osztrákok, a többi mind külföldi. Nem beszélnek németül, és terrorizálják az osztrákokat. Az unokámat két napja halálosan megfenyegették" – nyilatkozta egy nagymama.

Egy drogériában szúrta le ex-barátnőjét

A „Kandel ist überall”, „Kandel mindenhol ott van” elnevezésű mozgalom a Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli kisvárosban szerveződött, miután egy afgán illegális bevándorló egy drogériában leszúrta ex-barátnőjét, Miát. A német kezdeményezés szervezői arra szeretnék felhívni a politikai döntéshozók figyelmét, hogy a tömeges bevándorlással érintett országokban mindennapos a nők és a gyerekek elleni erőszak.

"Azért jöttünk, mert Németországban egyre rosszabb a helyzet, a migránsok miatt esténként nem merünk kimenni az utcára, ellepték a parkokat. 750 kilométerről, Karlsruhéból jöttünk, hogy végre felébresszük az embereket" – mondta egy német nő.

Eközben a címlapon