LELKIZŐ

Tíz évvel fiatalabb férfit szeret a TV2 sztárja

Bár régóta ismerik egymást, csak két éve alkot egy párt Sári Évi és tíz évvel fiatalabb kedvese, Zoltán. Az énekesnő őszintén mesélt a kapcsolatukról...
  • Szerző: Ripost

Az eddig együtt töltött időt intenzíven élték meg, néhány hónap után már közös görögországi álomutazásra indultak, összeköltöztek és közösen nevelik a színésznő kutyusát, Ropit.

Zoli rendezvényszervezéssel is foglalkozik, olyan partikat hozott tető alá, ahol én is gyakran megfordultam, így találkoztunk először – elevenítette fel a kezdeteket a Blikknek Évi, hozzátéve: nem jöttek össze rögtön.

Az akkori formációval, amelyikkel énekeltem, kétszer is elhívott fellépni, de csak munkakapcsolat volt köztünk. Szimpatikusak voltunk egymásnak, feltűnt, milyen helyes fiú, de neki akkor barátnője volt, amit én tiszteletben tartok, így egyikünk sem kezdeményezett. Később persze, jól megbeszéltük, hogy azért mindketten bejöttünk a másiknak!”

Szerencséjükre később is találkoztak, amikorra Zoltán már facér lett, így szabad volt az egymáshoz vezető út.

Hamar egymásra kattantunk, kiderült, jól működünk együtt. Tíz év a korkülönbség közöttünk, de ennek nyomát sem érezzük” – mesélte a legutóbb a TV2-n a Sztárban Sztár színpadán szereplő Sári Évi, hozzátéve: kedvese nagyon gondoskodó, figyelmes. „Húzósabb napokon, mire hazaérek, ő már bevásárolt, a kutyát levitte, illetve összepakolt a lakásban. Nagyon figyelmes, többször bizonyította, hogy minden helyzetben számíthatok rá.”

És ezeket olvastad már?