HŰHA

Titok a múlt­ból, ez ke­se­rí­tette meg vég­ér­vé­nye­sen Jen­ni­fer Anis­ton éle­tét

A szí­nész­nő­nek nem a férfi­ak­kal kez­dőd­tek a prob­lé­mái, hanem saját édes­any­já­val. Mi­atta sosem él­hette egy nor­má­lis gye­rek éle­tét.
  • Szerző: Ripost

Jennifer Aniston dögös bőrnadrágban jelent meg egy tévés interjún, de ami igazán érdekes, hogy Jimmy Kimmelnek azt is elismerte, évek óta terápiás kezelésre jár - írja a Daily Mail.

Forrás: Profimedia
Forrás: Profimedia

Ehhez pedig nem csak Justin Theroux-val való válása járult hozzá, mert mint kiderült, a fő probléma sokkal korábbról ered... A színésznő őszintén beszélt arról, hogy a két évvel ezelőtt elhunyt édesanyja, Nancy Dow milyen törést okozott az életében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aniston készülő filmjében, a Dumplin’-ban egy szépségverseny-mániás exszépségkirálynőt alakít, akinek lánya molett és testképzavarral küzd. Ez a sztori pedig kísértetiesen hasonlít saját életére, hiszenNancy sikeres modell volt, és ő erőltette, hogy a lánya is sztár legyen.

Aniston szerint a szakmájából fakadóan az élete mindig is a külsőségekről szólt. Édesanyja pedig a saját karrierje miatt állandóan azt nehezményezte, hogy Aniston sosem volt az a "tipikus modellanyuka gyerek".Emiatt Nancy állandóan kritizálta őt, ezt a lelki sebet pedig máig nem sikerült begyógyítani.