HŰHA

Újévi fo­ga­dal­mak: eze­ket ígér­ték a sztá­rok 2019-re

Nézd meg, mit vál­lalt az új évben Tilla, Ru­bint Réka, il­letve Sári Évi!
  • Szerző: sv

Beköszöntött az új esztendő, így eljött a fogadalmak ideje. Bár sokan bajban vannak az ígéretekkel, nézzük, hogy a hazai sztárok mit terveznek a 2019-es évre!

Till Attila évek óta le akarja tenni a cigit

Fotó: Markovics Gábor

Tilla az évet egy átfogó szűrővizsgálattal zárta, és komoly fogadalmat is tett: leteszi a cigarettát. Erre nyomós oka van, hiszen a szülei halálában közrejátszott a dohányzás.

Mindkét szülőm rákban halt meg, ráadásul olyan fajtájában, amit meg lehetett volna előzni

Anyukám sokat dohányzott, tüdőrákos lett, emiatt hunyt el. Éppen ezért az én fogadalmam, hogy jövőre leszokok. Nem lesz könnyű, de muszáj ” – szögezte le a TV2 műsorvezetője.

Rubint Réka többet akar pihenni

Fotó: Markovics Gábor

A népszerű fitneszedző ugyanazt a fogadalmat teszi meg minden év elején. Réka igazi maximalista, akinek szenvedélye a hivatása, ezért értelemszerűen mindig azt ígéri meg magának: az adott évben több időt szán a pihenésre.

Eközben a címlapon

„Mindig azt fogadom meg, hogy több időt szánok pihenésre, de ezt sosem tudom betartani” – mondta mosolyogva a fitneszedző a -nak. Majd így folytatta: 

„Ez minden évben úgy néz ki, hogy sokkal kevesebbet pihenek, és még többet dolgozom, mint az előző évben.

A fogadalmam 2019-re is áll: szeretnék legalább havonta egy hétvégét üresen hagyni.

Általában év közepén döbbenek rá arra, hogy semmi nem lett a fogadalmamból, mert szerencsére rengeteg felkérést kapok, és a legtöbb esetben nincs szívem nemet mondani. Az viszont biztos, hogy nálam mindig a család az első, ők mindennél fontosabbak" – fogalmazott Réka.

Dévényi Tibi bácsi le szeretne adni pár kilót

Fotó: Markovics Gábor

Dévényi Tibornak egy konkrét célja van 2019-re: minimalizálni szeretné az édességfogyasztását, ugyanis rövid időn belül le akar adni pár kilót. A legendás magyar lemezlovasnak nem lesz könnyű dolga, ugyanis elmondása szerint ellenállhatatlan vágyat érez a csokik és a sütemények iránt.

„Mivel nem cigizek, néha úgy érzem, nem bírom ki nassolás nélkül.

Az édesség a gyengém, de megfogadtam, hogy 2019-ben csak nagyon ritkán csábulok majd el.

Nem tagadom, egy kicsit dundinak érzem magam” – mesélte a 72 éves Tibi bácsi, aki az év utolsó éjszakáján sem pihent. Először a Retro Rádió szilveszteri buliján pörgette a korongokat, majd vidékre sietett egy másik fellépésre.

Sári Évi megismétli a tavalyi fogadalmát

Sári Évi nem szeret fogadalmat tenni, ám mégis van egy kihívás, amit a tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbál teljesíteni.

„Azért nem szeretek ilyenkor megfogadni ezt, azt, mert úgy gondolom, hogy ezt az év bármelyik napján megteheti az ember, ha akarja" – kezdte Évi, majd elárulta, hogy tavaly kivételt tett.

„Az életvezetési tanácsadók mindig azt mondják, hogy ha 30 napig meg tudsz valamit csinálni, annak már hatása van az életedre, és a mindennapjaidba is könnyen beépül.

Kipróbáltam ezt tavaly, január elsejétől naponta 10 perc plank-edzést csináltam.

Valószínű, hogy ezt most is el fogom kezdeni, hogy formába hozzam magam!" – árulta el az énekesnő.

Balázs Andi minden fogadalmát betartotta

Balázs Andrea tavaly az év utolsó napján három fogadalmat is tett, és miután mindet sikerrel teljesítette, 2019-re nem maradt mit megfogadnia.

„A 2018-as évem teljes sikerrel zárult a fogadalmak tekintetében. Először azt találtam ki, hogy leteszem a cigit, ami január elsejével sikerült is megvalósítanom. Majd megfogadtam, hogy lefogyok. Sikerült is leadnom 14 kilót. Végül megígértem magamnak, hogy több minőségi időt töltök a szeretteimmel és ezt is sikerült betartanom.

Nem azt mondom, hogy idén nem lenne mit megfogadnom, de úgy határoztam, hogy 2019-ben hagyom magam sodródni az árral…

– mondta lapunknak a színésznő.