FÜLES

Test­vére lep­lezte le Laj­csit! Min­den ki­de­rült a ze­nész re­pü­lő­je­gyé­ről!

Me­g­elé­gelte a mu­la­tós sztár csa­ládja, hogy ha­zug­sá­gok ke­rin­ge­nek a saj­tó­ban, ezért tiszta vizet ön­töt­tek a po­hárba!
  • Szerző: T.B.

2,6 milliárdért árulja birtokát Lagzi Lajcsi, aki jelenleg Mexikóban tartózkodik családjával, terápiás céllal. Igyekszik kicsit felejteni, és feltöltődni a Közép-amerikai országban.

"Németül és magyarul is beszélő ingatlanügynök foglalkozik az eladással. Nem hamis és nem álhirdetésről van szó" - kezdte a Fókusznak a mulatós zenész jogi képviselője, aki többek között cáfolta azt a pletykát is, miszerint ügyfele megszökött az országból, és többé nem jön vissza.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Galambos úr nem menekül az igazságszolgáltatás elől, nem nehezíti a büntetőeljárást. Nem gördít akadályt a nyomozási cselekmények lefolytatása elé. Azok a sajtóhíresztelések, miszerint Galambos úr végleg elhagyta volna az országot, nem igazak!" - állította a trombitás ügyvédje, akinek szavait a mulatós zenész testvére is megerősítette.

Nekem úgy tűnik, ő Magyarországban gondolkodik minden téren. Azért tudom, hogy valótlanság, amiket a sajtóban lehet olvasni, mert én kötöttem le neki a repülőjegyet is. Húsvét előtt 1-2 nappal itthon lesznek

- tette hozzá Lajcsi testvére.