BOZÓT

Terry Black to­vább alázza Vonát: "Valld be őszin­tén, he­tente több­ször is ta­lál­koz­tunk!"

El­ké­pesztő val­lo­mást tett a szó­ki­mon­dá­sá­ról híres Terry Black. Azt ál­lítja, hogy Vona Gábor sok min­dent le­ta­gad még a múlt­já­ból, ami kel­le­met­len lehet neki a Job­bik tá­bo­rá­ban.

Meghökkentő, a magyar politikai életben mindeddig példátlan nyilatkozatot adott Terry Black a Tények kamerái előtt. Úgy érvelt, igazságérzete nem engedi, hogy továbbra is eltűrje Vona Gábor hallgatását.

Ezért kereste meg a Lokál szerkesztőségét, és ezért adott exkluzív interjút a Tények Extra kamerájának is.

Először arra emlékeztetett, hogy korábban ő szólította fel Vona Gábort,  vallja be, hogy többször is megcsalta a feleségét. Ezt végül a politikus beismerte, vagyis kiderült, hogy nem volt alaptalan a vád. Terry Black most újból kihangsúlyozta, hogy álszentnek tartja a Jobbik elnökét.
"Vonával hetente többször is találkoztunk!" - állítja a szókimondásáról ismert előadóművész.
"Vonával hetente többször is találkoztunk!" - állítja a szókimondásáról ismert előadóművész.

A Jobbik elnöke ugyanis gyakran viccelődött már a melegeken, sőt többször  nyilvánosan hangzatosan elítélte a  homoszexualitást.

Hetente háromszor találkoztak

Terry Black azt mondta, azért fordult a nyilvánossághoz, mert egyszer és mindenkorra tiszta vizet akar önteni a pohárba. Állítja,  nagyon régóta ismeri Vona Gábort. Több mint tíz éve!  Akkoriban hetente többször is találkoztak.

"Azt nem mondom, hogy napi kapcsolatban voltunk, mert az egy hülyeség lenne, meg hazugság lenne. Viszont az tény és való, hogy hetente kétszer, háromszor azért megfordultunk, láttuk egymást."

A két férfi Budapesten, a nyolcadik kerületben találkozott először.  Újságírók, színészek társaságában... A beszélgetések után következett a szórakozás. Terry Black azt mondja, itt ismerte meg Vona Gábort közelebbről is.  

"Ezt nem lehet kimagyarázni. Ha kellemetlen, ha nem kellemetlen. Akkor nem volt kellemetlen, mert tényleg jó volt, hiszen különben az ember abbahagyta volna."

Vona Gábor  azóta politikai pályára lépett, és bekerült a parlamentbe. Egy olyan párt elnökeként, amely gyakran nyíltan kritizálja a homoszexuálisokat.

Eközben a címlapon

Elég az álszentségből!

Terry Blacknek most lett elege lett Vona álszentségéből. Azt követeli, hogy a homoszexuálisokat gyakran vádoló pártelnök valljon végre színt.

"Álljon ki, és mondja azt, hogy neki is voltak ilyen kapcsolatai. Mert tudniillik tény és való, hogy voltak. Tehát 2001 és 2003 között biztos. Hogy aztán utána is vagy előtte is, azt én nem tudom. De ez időszakban biztos, hogy voltak neki, mert saját fül- és szemtanúja voltam az eseményeknek. "

Terry Black szerint szemlátomást nagyot változott Vona Gábor ahhoz az időhöz képest, amikor rendszeresen találkoztak. Számára érthetetlen, hogy olyan múlttal, amit Vona Gábor maga mögött tudhat, ennyire szélsőségesen gondolkodik.

"Úgy gondolom, hogy az emberekről előbb-utóbb mindig minden kiderül. És még azt sem mondhatom, hogy én őt bántani akarom, mert én annak idején sem bántottam, amikor ő bepróbálkozott különböző mondatokkal velem kapcsolatban a médiában. Itt nem az a probléma, hogy ki milyen szexuális hovatartozással rendelkezik, de egy közéleti embernek, főleg hogyha ilyen emberek ellen akar propagandát csinálni, akkor bizony be kell, hogy vallja, ő is csinálta. 

Terry Black csak annyit szeretne, hogy a homoszexuálisokkal gyakran szembeforduló Vona Gábor:

"Álljon ki, és mondja azt, hogy neki is voltak ilyen kapcsolatai!"

Vona tagad...

A Tv2 megkérdezte a Jobbik elnökét:

- Van valamilyen takargatnivalója Terry Blackkel kapcsolatban? Állt valamilyen kapcsolatban vele?

- Soha nem találkoztam vele- -állította Vona.
Vona állítja, ő már mindent bevallott.
Vona állítja, ő már mindent bevallott.

Majd hozzátette,  hogy már nincs takargatnivalója a magánéletében, amit szeretett volna, mindent elmondott a múltjáról.