SHOWBIZ

Ter­jed az őrü­let: át­sza­batta arcát az el­szánt anyuka, ő is Meg­han Markle akar lenni

A be­vál­la­lós asszonyt az sem ér­dekli, hogy pár­já­nak nem tet­szik az át­ala­ku­lás. Mint mondja, ő így sok­kal job­ban érzi magát.
  • Szerző: Ripost

Az utóbbi időben Meghan Markle-arcot vesznek maguknak a nők, és ez annyira elterjedt, hogy külföldön sorban állnak a páciensek a plasztikai sebészeknél.

Forrás: Europress-Adrian Dennis/AFP
Forrás: Europress-Adrian Dennis/AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elsősorban Meghan Markle-orrot, de arccsontot is kérnek. Egy amerikai sebész szerint Markle szép, de nem különleges, leginkább a természetes bája miatt szeretnének nők milliói hasonlítani rá.

Most egy Buckhingamshire-ben élő, 30 éves nő számolt be az operációjáról: 10 000 fontot (körülbelül három és félmillió forintot) költött arra, hogy az övé legyen Meghan Markle orra és mosolya, amit nem mellesleg utál a párja – írja a The Sun.

Tracy óriási rajongója a hercegnének. A kétgyerekes anya képes volt a végletekig elmenni, és az összes megtakarított pénzét arra költötte, hogy az ő arca is Meghan-szerű legyen. Az anyuka azt mondja, annak ellenére sem bánta meg a műtétet, hogy kedvesének nem tetszik az átváltozás, sőt megkérdőjelezte az operáció értelmét!

Tracy azt mondja, az új orrától ő is egy kicsit hercegnének érzi magát.  Az anyuka Meghan megnyerő mosolya miatt fogfehérítésre is jár, valamint korábbi, „bűnöző” étrendjét egészségesre cserélte.