OLDALVONAL

Szü­ne­tet tart Fu­cso­vics Marci, le­győzte a fá­radt­ság

Nem si­ke­rült be­jut­nia a bu­da­pesti te­nisz­torna dön­tő­jébe, a teste ennyit bírt. Sze­ren­csére a láb­sé­rü­lése nem tűnik ko­moly­nak.
  • Szerző: HBK

Hiába küzdött, nem sikerült bejutnia a budapesti challenger-tenisztorna döntőjébe Fucsovics Mártonnak. A legjobb magyar férfi teniszező a meccs után elismerte, a fáradtság ezúttal legyőzte őt. Most pár nap pihenő vár az Australian Open meglepetésemberére.

Fucsovics óriásit küzdött, de a fáradtság végül legyőzte
Fucsovics óriásit küzdött, de a fáradtság végül legyőzte
Fotó: MTI

Fucsovics a spanyol Nicola Kuhntól kapott ki az elődöntőben, de már az komoly siker volt, hogy idáig eljutott. Az Australian Openről hazaérkezve ugyanis szinte egyből ment Belgiumba, ahol a Davis-kupában játszott három megterhelő napot lábsérüléssel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Itt még nem volt megállás, a budapesti tornát sem hagyta ki, ahol már nemcsak az ellenfeleivel, hanem saját magával is meg kellett küzdenie. Végül a teste nem bírta a további terhelést.

„Ma már nem sikerült a fordítás, de így is jó hetet zártam. Végül a fáradtság győzött, de mindent megpróbáltam. Szerencsére úgy tűnik, hogy nem komoly a lábsérülésem, így egy pár nap pihenés után már készülök a következő túrára!” – üzente rajongóinak Fucsovics a Facebookon a tegnap esti vereség után.