SIKK

Tel­je­sen meg­újul a fran­cia ma­ni­kűr! Íme a cso­dás, nyári vi­se­let

Neked is ki kell pró­bál­nod eze­ket az üde, iz­gal­mas vál­to­za­to­kat, me­lyek a fran­cia ma­ni­kűr nyári ver­ziói.

Örök sláger a francia manikűr, de néha mindenki szeret egy kis változatosságot és izgalmat. Jó hírünk van: idén egészen új arcait mutatja meg a francia manikűr. Szuper, nyári verzióit neked is érdemes kipróbálnod!

1. Letisztult és egyszerű megoldás, ha a nyár divatszínét, a sárgát veted be a fehér körömvég helyett. Gyűrűsujjadat pedig bolondítsd meg egy szép mintával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Éld meg a nyár játékosságát, és rajzolj különleges francia manikűrt magadnak: teljes körmöd ragyogjon fehérben, a végét pedig színes pöttyökkel szegélyezd.

3. Eltérő vastagságú, de azonos színű csíkokkal nagyon stílusos és szexi leszel. A lényeg persze az, hogy feltűnő, pompás színt válassz mindehhez.

4. Ötvözd a francia manikűrt és az ombrét egymással egy ilyen látványos és pazar megoldással:

5. Maradj visszafogott, de mégis romantikusan nőies, ha a letisztultságot kedveled. Egyszerűen készíts egy légies virágdíszt egyik körmödre. Igazán szép és elegáns így a francia manikűr!

Eközben a címlapon

6. Legyél fiatalos és bevállalós! Add meg a nyárnak, ami jár, és törj ki a megszokásból egy ilyen üde, különleges, dinnyés manikűrrel!

7. Megőrizheted karakteres, eleganciát kedvelő énedet akkor is, ha egy kis színt csempészel a manikűrbe. A szivárványszín körömvéga fekete körmökön egészen fejedelmi, mégis nyárias.

8. Ha pedig szereted a játékosságot, a változatosságot és a bohém mintákat, akkor ne fogd vissza magad: megvalósítható mindez úgy is, hogy a francia manikűr adja az alapját.