SHOWBIZ

Tel­je­sen ki­akadt, már a könnyek sem hat­ják meg Meg­han her­ceg­nét

Elege van az ap­já­ból, még­sem ta­lál­ko­zik vele. A férfi eköz­ben ön­gyil­kos­ság­ról be­szél.
  • Szerző: Ripost

Meghan hercegnének nincs könnyű dolga a családjával: az apja most öngyilkossági szándékáról beszélt a sajtónak, pedig Meghan Markle csupán azt szeretné, ha a férfi végre visszafogná magát.

Forrás: Europress-Daniel Leal-Olivas/AFP
Forrás: Europress-Daniel Leal-Olivas/AFP
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan Markle már nem dől be apja krokodilkönnyeinek, hisz a férfi már többször megpróbálta sajnáltatni magát, csakhogy magára vonja a sajtó figyelmét. Thomas Markle az utóbbi időben sokat panaszkodott lányával való kapcsolatára, és most azt állítja, az is jobb lenne, ha meghalna. Egy közeli barát szerint Meghan-nak ebből már elege van.

"Meghan azt kívánja, bár Thomas abbahagyná a sajtónak tett nyilatkozatokat." A forrás még azt is hozzátette, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a 37 éves hercegnének továbbra sem áll szándékában, hogy felvegye a kapcsolatot az apjával- írja a Daily Mail.

Meghan egyébként már hónapok óta nem beszélt apjával: ennek egyrészt az az oka, hogy meg van sértve, másrészt nem lehet biztos benne, hogy apja nem kotyogná ki a sajtónak privát beszélgetésüket. A hercegnét ráadásul féltestvére, Samantha is folyamatosan támadja a médiában.