TÜZELŐÁLLÁS

Felkavaró üzenet, telefonon kért bocsánatot anyukájától a magyar olimpikon

A család itthonról szurkolt a testvéreknek, de a büszke mamát nagyon felzaklatta kisebbik fia üzenete.
  • Szerző: HBK

Bemutatkozott a pjongcsangi téli olimpián a magyar csapat két legnagyobb éremesélyese, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang. Édesanyjuk, Szabina asszony itthon szurkol a két gyorskorcsolyázóért, és a szíve megszakadt szombaton, amikor kisebbik gyermeke, Liu Shaoang bocsánatot kért az egész családtól.

Szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számában volt érdekelt Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang. A két fiatal magyar sportoló közül Sándor szerepelt jobban, sikerült döntőbe jutnia, ahol az ötödik helyen zárt, ezzel olimpiai pontokat szerzett a magyar csapatnak. Ádónak becézett öccse azonban lemaradt a fináléról, az elődöntőben kizárták. Édesanyjuk a Ripostnak elmondta, végig szurkolta a versenyeket:

„Nagyon büszke vagyok Ádóra és Sanyira is. Kicsit felzaklatott, hogy Ádót kizárták, gondoltam majd Sanyi megbosszulja, most ennyi jutott. Ezek nagyon nehéz pillanatok, de szeretem őket, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Ádó hangüzenetben kért bocsánatot a családtól az eredményért, a szívem megszakadt érte. Ez az első olimpiája, szerintem még egy kicsit túlizgulta a dolgot. Majd jövő héten biztos minden jobb lesz” – mesélte Szabina asszony, aki azt is elárulta, hogy Liu Shaolin Sándor továbbjutása után kiabált örömében, tőle zengett a ház.

A %% napilap hétfői számából azt is megtudhatjátok, hogyan alakult ki Liu Shaolin Sándornál a védjegyének számító szemöldöksimítás.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?