HŰHA

Tele van tit­kok­kal: ki­tá­lalt a pro­du­cer Mi­chael Jack­son­ról

A vi­lág­hírű pro­du­cer együtt dol­go­zott a pop­le­gen­dá­val, aki­nek a mun­kás­sá­gá­ról és a ma­gán­éle­té­ről is val­lott.
  • Szerző: Ripost

A 84 éves, huszonnyolcszoros Grammy-díjas producer, Quincy Jones többek közt Michael Jacksonról is megmondta a véleményét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A producer a 70-es évek végétől együtt dolgozott Michael Jacksonnal, akiről most elárult, hogy gyakran lopta a dalait - írja a Daily Mail. Állítása szerint a poplegenda sokszor plagizált: többek között a Billie Jean című slágeréhez Donna Summertől lopott.

De Jones még ennél is tovább ment: kijelentette, hogy az énekes kapzsi volt, nem adott például százalékot a munkatársának, akinek kellett volna. Állandó plasztikázási mániáját pedig arra vezeti vissza, hogy gyerekkorában az apja csúnyának nevezte és molesztálta.

Jones interjújában másokat sem kímélt: szerinte a Beatles tagjai borzasztó zenészek voltak, míg Bonót nagyszerű embernek tartja, de a U2 zenéjét pocséknak minősítette. Jones megoldotta a Kennedy-gyilkosság rejtélyét is, meglátása szerint ugyanis a chicagói maffia feje, Sam Giancana felelős az elnök haláláért.