ÉLETMÓDI

Tedd fel a koronát az orálra, és örökre a rabod lesz a férfi, akit szeretsz

Káp­ráz­tasd el olyan tech­ni­ká­val a párod, ami­lyen­ről még ál­modni sem mert idáig.
  • Szerző: THE_D

Most, hogy már szinte mindent tudsz a tökéletes orális szex csínjáról-bínjáról, ideje, hogy feltedd az i-re a pontot. Legyél az orális kényeztetés istennője, és a jándékozd meg partnered a mélytorok nyújtotta örömökkel.

EZT OLVASTAD MÁR?

Miért jó ez a férfinak?

Amikor péniszét teljesen elnyeli a szád, egyrészt tabunak számító területre ér, másrészt pedig olyan puha, nedves és meleg ölelés veszi körbe legérzékenyebb testrészét, mely felejthetetlen élmény. A legtöbb nő nincs tisztában azzal, hogyan is nyújtson ilyen kényeztetést, így aztán szinte biztos, hogy igazán kivételes lesz ez a kaland.

Hogyan kezdj neki?

Azt javasoljuk, hogy először tegyél egy kísérletet, mielőtt pároddal próbáljátok ki. Így már pontosan tudni fogod, hogy mi vár rád, és hogyan szeresd őt ezzel a technikával. Legjobb, ha egy pénisz alakú vibrátort vetsz be erre a célra, de persze használhatsz más, hasonló formájú tárgyat is - természetesen csak azután, hogy nagyon alaposan és körültekintően megtisztítottad!

Miért gyakorolj?

Ijesztően hangzik, de pánikra semmi ok: a pénisz vége a garatodat fogja ingerelni, ez pedig reflexszerűen öklendezést válthat ki a legtöbb emberből. Valószínűleg te is egyetértesz azzal, hogy ez nem is kellemes és nem is szexi. Ezért a több alkalommal történő előzetes gyakorlás hasznos, hiszen nemcsak tapasztalatot tudsz szerezni, de szépen lassan hozzá tudod szoktatni magad az ingerhez, míg végül már nem fog problémát okozni. Legyél türelmes magaddal, ez akár néhány hétig is eltarthat.

Mi a trükkje a mélytoroknak?

Nagyon lassan, centiről-centire engedd egyre beljebb a péniszt a szádba, egészen a garatodig. Normális esetben az állad és a nyakad nagyjából derékszöget zárnak be egymással, ezért ahhoz, hogy a pénisz útját akadálytalanná és kanyarodásoktól mentessé tedd, helyezkedj el úgy, hogy állad vonala minél inkább egyenes meghosszabbítása legyen a nyakadnak. Állkapcsod legyen laza, engedd el lazán a garatodat is. Jól teszed, ha kicsit öblösítesz, mintha ásítanál éppen. Ezzel kényelmesebbé teszed a behatolást. Ennek megfelelően válasszatok tehát pozíciót. Legjobb, ha hanyatt fekszel, párod pedig föléd térdel, de akár kipróbálhatjátok azt is, hogy az oldaladra fordulsz, ő pedig kissé magasabban helyezkedik el nálad, és úgy hajol föléd.

Fotó: 123RF

Milyen meglepetés érhet?

A garatreflex teljesen természetes reakció. Ne csüggedj akkor sem, ha nem tudod kiiktatni, vagy ha nincs hozzá türelmed. Néhány mozdulat vagy néhány perc is csodálatos kaland lesz a párod számára. A másik jelenség, mellyel találkozhatsz, az a megszokottnál nagyobb mennyiségű és sűrűbb nyál. Ebben viszont nincs semmi kellemetlen, arról nem beszélve, hogy a férfiak számára

Eközben a címlapon
ez csak még tovább növeli az élményt.