EZO

Te me­lyik órá­ban szü­let­tél? Most ki­de­rül, mi­lyen ember vagy va­ló­já­ban!

Min­denki sor­sát be­fo­lyá­solja szü­le­tése pil­la­nata. Hi­szen ahogy forog a Föld, a csil­la­gok fénye más és más szög­ben éri boly­gón­kat, más és más­féle ha­tá­sok ér­vé­nye­sül­nek. Ezek tük­ré­ben vi­szont szá­mos kö­vet­kez­te­tés von­ható le, pél­dául az is meg­tud­ható, mi vár rád a jö­vő­ben!

Nemcsak az határozza meg életünk alakulását, hogy melyik évben és napon születtünk, hanem az is, hogy éppen melyik órában. A csillagok aktuális állásaugyanis hatással van személyiségünk későbbi alakulására. Ezért van az, hogy a születési időpont alapján számos dologra következtethetünk - például nagy pontossággal megmondható, melyek a legjellemzőbb tulajdonságaink. 

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nézd meg, mi minden következik abból, hogy hány órakor születtél!

00.00-02.00

Ha éjfélkor vagy azt az követő órákban születtél, akkor nagyon kíváncsi természeted van.  Szeretsz mindennek utánajárni, tudni akarod a választ a miértekre. Soha semmit nem hagysz annyiban. Felkutatod, kinyomozod, ami érdekel. Kicsit nyugtalan személyiség vagy, hatalmas tudásvággyal.

02.00-04.00

Kitartó személyiség jellemez, ha kora hajnalban születtél.  Sokat és keményen megdolgozol mindenért, de el is éred a célod. Soha, semmi nem rettent vissza, ha kell, kézzel elhordod akár a hegyeket is.Sokszor tűnsz makacsnak, de emögött igen erős és megbízható személyiség húzódik.

Eközben a címlapon

04.00-06.00

Igazi vezető alkat vagy, ha ezekben az órákban születtél. Akkor érzed jól magad, ha elöl mész, és viszed a zászlót. Nyitott vagy a világ dolgaira és érdeklődsz minden iránt. Persze akadnak irigyeid, szerencsére téged nem nagyon izgat az ellenlábasok véleménye, szuperül érzed magad a bőrödben.

06.00-08.00

A reggeli születésű emberekre, nem meglepő módon, az álmodozás jellemző. Szeretsz álomvilágban élni, nem szívesen veszel tudomást a mindennapok valóságáról. Ez persze olykor bonyodalmakat hoz az életedbe, de azért valahogy mindig sikeresen kikeveredsz a szorult helyzetekből. Lelkivilágod különleges és érzékeny, amit csak kevesen ismerhetnek meg.

08.00-10.00

Ha ezekben az órákban születtél, minden bizonnyal jószívű vagy, aki bárkinek, bármikor segít.Önzetlenséged nem ismer határt, sokszor a magad érdekeit is hátrébb sorolod. Sajnos sokan ki is használnak, de ez téged nem érdekel, szívesen, feltétel nélkül nyújtod a kezed annak, aki rászorul.

10.00-12.00

Sikerorientált személyiséggé válhatsz, ha a délelőtti idősávban láttad meg a napvilágot.Sokan karrieristának gondolnak, és bírálóidnak néha igazuk is van, hiszen előfordul, hogy csak azokban a dolgokban veszel részt, amelyek sikert hoznak számodra. Sajnos nem mindig figyelsz oda másokra, gyakran saját érdekeid vezérelnek, ezért nem kizárt, hogy egyedüllét jellemez.

12.00-14.00

A dél utáni születésű embereket vonzzák a kalandok. Imádod a természetet, és soha nem hagynál ki egyetlen alkalmat sem, amitől megemelkedik az adrenalinszinted. Nincs olyan furcsa, vagy szokatlan dolog, ami visszatartana attól, hogy belevágj abba, amit elhatároztál. Környezetedben gyakran keltesz megrökönyödést, és néha értetlenül állnak a dolgaid előtt.

14.00-16.00

Aki a kora délutáni órákban született, nem ijed meg a nehézségektől. Te is bárhol, bármikor feltalálod magad, és könnyen megoldod a problémákat. Ezt a tulajdonságodat nagyon szereti a környezted, barátaid és kollégáid is tudják, hogy nincs az a váratlan helyzet, ami gondot jelentene neked. Ráadásul másoknak is gyakran segítesz.

16.00-18.00 Egy igazi jótét lélek vagy, aki a saját érdekeit mindig hátrébb helyezi. Mindig azon ügyködsz, hogy másoknak segíts, sokszor a saját érdekeid kárára. Nem hoz zavarba, ha forrósodik a helyzet, kíváncsian állsz a viták elébe.  És amikor eljön a pillanat, mindenkit igyekszel kibékíteni másokkal. A jókedv nálad alap, és törekszel arra, hogy másoknak is az legyen.

18.00-20.00 Karakteres, erős jellemed sokszor okoz kellemetlenséget számodra. A körülötted élők gyakran tartanak makacsnak, és nem veszik észre, hogy mások érdekében tevékenykedsz. Időnként az igazság bajnokának is tartanak, de egy biztos, lehet rád számítani, még soha, senkit nem hagytál cserben.

20.00-22.00 Aki az esti órákban született, szeret kitűnni a tömegből. Te is mindent megteszel, hogy központi szerepet kapj bárhol, bármikor. Neked soha nem elég a második hely, vagy egy mellékszerep. Sokszor vagy csalódott, ha más kapja meg a "főszerepet". Vigyázz, ne légy bosszúálló!

22.00-24.00 Az éjfél előtt születettek töprengő típusúak. Fogadjunk, hogy te is gyakran merülsz el saját álomvilágodban és merengsz el a világ dolgain. De vigyázz, mert néha túlságosan is elrugaszkodsz a valóságtól, értelmetlen álmokat kergetsz, s ez megnehezíti a mindennapjaidat. Jó, ha tudod, hogy környezeted egyáltalán nem díjazza ezt a  furcsa szokást. Szállj le a talajra, légy reális, könnyebb lesz az életed!