KÜLFÖLD

Az au­tó­pá­lyán kez­dett foj­to­gatni egy ta­xist az utasa

Az utas elő­ször csak a lelki ba­ja­i­ról kez­dett be­szélni, aztán egy vá­rat­lan pil­la­nat­ban tel­je­sen ki­for­dult ön­ma­gá­ból. A taxis a rém­ál­mait él­hette át.
  • Szerző: WM

A hamburgi főpályaudvaron intett le egy taxit egy 25 éves iraki migráns, majd közölte, hogy a 20 kilométerre lévő Pinnebergbe szeretne menni. A taxisofőr később azt mesélte a rendőröknek, hogy az utas személyes problémáiról mesélt neki, és a félórás út során többször is bealudt. A 23-as jelzésű autópálya felhajtójánál tartottak, amikor a férfi hirtelen rátámadt a vezetőre: egyik kezével a kormányt rángatta, a másikkal pedig fojtogatni kezdte áldozatát. Az autó végül nekiütközött a szalagkorlátnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A taxis visszakormányozta a kocsit, de ekkor egy teherautónak csapodta, amelynek sofőrje elrántotta a kormányt, és egy betonfal állította meg. Amikor a jármű megállt, akkor a 25 éves iraki kiugrott a kocsiból, és menekülni próbált, de pechére egy másik autó elütötte.A bevándorló az esés következtében koponyasérülést szenvedett.

A hatóságok közúti veszélyeztetés miatt indítottak eljárást, és azt szeretnék tisztázni, hogy miért támadta meg a migráns a taxist. Sajtóinformációk szerint az sem kizárt, hogy az iraki bevándorló pszichés betegségben szenved.