SIKK

Ta­va­szi far­mer­őrü­let: 7 nem várt meg­le­pe­tés­sel ké­szül az új sze­zon

Rend­kí­vüli újí­tá­sok­kal rob­ban be a far­mer az idei trendbe, mu­tat­juk az öt­le­tes és egyedi da­ra­bo­kat! Ga­ran­tál­tan meg fogsz le­pődni a sze­zon di­vat­ján!
címkék:
  • Szerző: F. E.

Idén tavasszal szórakoztató, egyben merész újításokkal dobják fel az örök klasszikus darabot a tervezők. A szűk szárú farmer nemsokára a gardrób alján fog pihenni, annyira nem lesz rá szükséged.

Ezek a trendek lesznek a legütősebbek idén:

1. Magabiztos és laza lány a szomszédból

Az alacsony szárú boyfriend nadrág visszatér, és a szűk skinnyt teljesen háttérbe szorítja. Tűrd be a blúzodat a nadrágba, de csak a lazaság  jegyében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. A hosszú szoknya újra ringbe száll

Az A-vonalú szoknyák a farmeroknál is helyet követelnek maguknak, azt azonban  te döntsd el, hogy bevállalsz-e egy ilyen csillogós darabot, vagy sem.

3. Nem baj, ha nagy a felhajtás

Fotó: Pinterest

Minél jobban felhajtod a nadrág alját, annál divatosabb leszel! Ez a megjelenés hosszú szárú farmeroknál kivitelezhető és egy magasabb derékrész csak fokozza a hatást. Magasabb hölgyek előnyben...

4. Színes motívumok

Fotó: 123RF

Az új szezonban élénk színű díszítőelemekkel dobják fel a legkülönlegesebb darabokat. A legtrendibb motívumok szinte mindegyik darabja a természethez kapcsolódik.

5. Fűzők és rések a ruhán

Rita Ora is szívesen villant a merész hasítékokkal teli apró farmerszoknyán keresztül.

Eközben a címlapon

6. Rojtos minik

A rojtok és a szakadások ismét visszaköszönnek a szezon divatos darabjaiban.

7. Figyelemfelkeltő asszimmetria

Nem számít, hogy nadrág vagy szoknya, a lényeg, hogy az egyik oldala máshol érjen véget, mint a másik. Annyira nem is bonyolult...

címkék: