SZTÁRDZSÚSZ

Tatár Csilla sosem hal­lott tit­ko­kat árult el a ter­hes­sé­gé­ről!

A mű­sor­ve­zető eddig nem be­szélt a vá­ran­dós­sága alatt fel­lépő prob­lé­mák­ról, hi­szen nem akarta nagy­kö­zön­ség elé tárni leg­bel­sőbb ér­zel­meit. Most végre meg­törte a csen­det.
  • Szerző: MMB.

Tatár Csilla jó ideig a támadások kereszttüzébe került, hiszen hirtelen munkába állása sok embernél kiverte a biztosítékot. Ám a rengeteg bántás valószínűleg korántsem viselte meg annyira az anyukát, mint a terhessége alatt felmerült problémák és nehézségek.

Az MTVA műsorvezetője eddig sosem nyilatkozott erről a küzdelmes időszakról, most azonban meglepő őszinteséggel beszélt akkori félelmeiről a Nők Lapjának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Végigaggódtam a terhességemet, alig mertem elhinni, hogy tényleg terhes vagyok, ráadásul vérezgettem. Biztosra vettem, hogy előbb fogok szülni, de a kiírt időpontra sem akart jönni, végül meg kellett indítani a szülést. Küzdelmes volt mindkettőnk számára, mert Milán elakadt a szülőcsatornában. Nehéz szülésem volt, testileg nehezen jöttem rendbe, és nem tudtam rögtön úgy ellátni Milánt, ahogyan elképzeltem

- árulta el Csilla, aki ma már büszkén mutatja meg a nagyvilágnak kisfiát. Férje pedig minden pillanatban támogatja őt, sőt neki köszönheti mostani kiegyensúlyozott életét is.

Posted by Tatár Csilla on Monday, February 1, 2016
A legnagyobb változást ő hozta az életembe, mellette lettem, önazonos. Balázs jó anyának tart!

"Nálunk nincsenek kőbe vésett szabályok. Balázs igyekszik hazaérni a fürdetésre, de ha nem tud hazajönni, az sem baj. Az elején nem vártam el, hogy ő is felkeljen éjszaka, mert tudtam, először nekem kell Milánt kiismerni" - magyarázta a sokat kritizált tévés.