SHOWBIZ

Tatár Csilla ma­gá­val viszi dol­gozni a kisfiát, ezért is meg­kapta a ma­gáét. Sza­vazz, sze­rin­ted jó anya?

A mű­sor­ve­ze­tő­nek nem kel­lett vá­lasz­ta­nia az anya­ság és a mun­kája kö­zött, tö­ké­le­te­sen össze­han­golta a ket­tőt. Mégis tá­mad­ják, pedig re­me­kül helyt­áll mind­két te­rü­le­ten.
  • Szerző: Ripost

Tatár Csilla példásan gondoskodik két hónapos kisfiáról, Milánról, pedig rengeteg energiáját őrli fel az őt ért támadások kivédése. Hol humorral, hol pedig ruházatával üzen a bírálóinak, és úgy tűnik, hogy egy darabig  nem is állhat le az ötletesebbnél ötletesebb "visszavágásokkal". 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azok, akik először abban láttak kivetnivalót, hogy visszament dolgozni, és szombat esténként magára hagyta a kisfiát, most újabb támadásba lendültek, miután kiderült, hogy a baba szombatonként anyukájával együtt bemegy az MTVA stúdiójába.

Pedig Csilla igenis jól csinálja.

Lehetőséget kapott arra, hogy bevigye az öltözőjébe a csöppséget, akire A Dal élő adása alatt általában az édesanyja vigyáz.  A műsorra való felkészülés alatt magára köti, a szünetekben pedig rohan hozzá, hogy minél többet együtt legyenek. Így tényleg fel sem tűnik Milánnak, hogy anyukája éppen dolgozik, pont úgy, mint sok más kisgyermekes édesanya.

Bár minden tőle telhetőt megtesz a kisfia kényelméért, van, aki még ebben is hibát talál.

"Felelőtlenség 20 idegen ember közelébe vinni a kisbabát! Ez a legjobb a gyerekének? Ez biztos? Otthon nyugodt, csendes környezetben az édesapával, és a nagymamával, sokkal jobb körülményeket biztosíthatna neki. Csalódás Ön, az én számomra. Más, még a védőnőt is vonakodva engedi be, a náthás időszakban" - kritizálta az egyik kommentelő.

Eközben a címlapon

Szerinted igaza van? Szavazz!

Szerinted jól teszi Csilla, hogy magával viszi a picit stúdióba?