SZTÁRDZSÚSZ

Tatár Csilla be­bar­nult "a hor­mo­nok­tól", de nem tet­szett neki

A nép­szerű mű­sor­ve­zető kül­se­jére is nagy ha­tás­sal volt a ter­hes­sége és a né­hány hét­tel ez­előtti szü­lése. Az el­múlt idő­szak­ban még a haj­színe is tel­je­sen más lett.
  • Szerző: MF

A műsorvezető legfrissebb képe alá azt írta, hogy nem is sejtette, mennyire meg fog változni minden az életében kisfia születésétől. Ugyanis még a hajszíne is más lett.  Tatár Csilla a terhessége alatt annyira aggódott a babáért, hogy még a hajfestésről is lemondott. Szeretett volna mindent elkerülni, ami veszélyeztetheti a picit, hiszen egyszer már átélte egy magzat elvesztését.

De azért így is járt fodrászhoz, és rendszeresen vágatta a haját, amitől szép lassan az összes szőkére festett tincs eltűnt a frizurájából, és teljesen barna lett. Amiről viccelődve annyit írt Csilla, hogy a "hormonoknak köszönheti" az új stílust.

EZT OLVASTAD MÁR?
4 hét után ma először voltunk sétálni.:) A részidőnkön még van mit javítni, mert az öltözködés most még tovább tartott,... Szerző: Tatár Csilla, 2015. december 16.

A boldog anyuka viszont annyira nem bírt megbarátkozni a természetes hajszínével, hogy már vissza is festette a jól megszokott szőkére.

Tudtam, hogy Milán érkezése mindent megváltoztat, de hogy még a hajam színét is..:) Így lettem szőkéből, barna.:) Éljenek a hormonok!:))) #milanruben #love #festéknélkül Szerző: Tatár Csilla, 2015. december 22.