MANI

Íme a női ita­lo­zók di­va­tos társa: a szesz­táska!

Óri­ási piaci rést töm­het be a táska gyár­tója, hi­szen ki ne vágyna egy olyan tás­kára, amibe egy­sze­rűen csak bele kell ön­teni az italt, és menet köz­ben is tölt­he­tünk egy po­hár­ral?

Korábban is voltak már próbálkozások, de eddig csak az üvegek kényelmesebb szállítását oldották meg:

Az új modellmár azt is lehetővé teszi, hogy menet közben szürcsölhessünk! Természetesen nem kötelező alkoholt önteni bele, de elfogadhatóbb magyarázat egy ilyen táska viselésére az alkoholizmus, mint a kényszeres tejivás.

A gyártó a "borbatyu" viccesnek szánt ajánlójában a sorban állás okozta stressz, és az orvosi rendelőben töltött hosszú idő elütésére ajánlja a terméket. Ezzel ellentétben sokkal hasznosabb lehet egy kerti parti, piknik, vagy buszos kirándulás alkalmával!

És íme, az italtáska használat közben:

A folyadékon kívül természetesen a pénztárcának, kulcsnak, telefonnak és sörnyitónak is alakítottak ki a táskában helyet. Amaximális folyadékelnyelő képessége két üveg bor (vagy bármiből másfél liter). Az oldalán található, patenttal ellátott nyíláson húzhatjuk ki a csapot, aminek a segítségével bárhol tölthetünk magunknak egy jó pohárral.

Aki ellenállhatatlan vágyat érez egy ilyen táska megvásárlása iránt, itt megteheti!

Itt nincs ám vége az "alkoholos" kiegészítők újdonságainak!

Aki igazán stílusosan hirdetné magáról, bizony nem veti meg a jó bort, vagy borász a szakmája, itt vásárolhat borosüveg alakú (igaz kicsinyített) rúzst is!

A türelmetlenek, és azoknak, akik nem szeretnek mosogatni, íme a borospohár-dugó. Nincs több időpazarlás, sem ízléstelen üvegből ivás!

Eközben a címlapon

Egészségünkre!