RIPOSTER

Döb­be­net, mit rög­zí­tett Tár­ká­nyon a rend­őr­ségi térfi­gyelő ka­mera

A te­le­pü­lé­sen a hét kö­ze­pén tűnt el egy idős nő, akit lánya azon­nal ke­res­tetni kez­dett. Végül meg is ta­lál­ták az asszonyt, ebben pedig a ka­me­rák se­gí­tet­tek.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

Egy tárkányi nő szerdán késő este tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy édesanyja eltűnt. A rendőrök ellenőrizték a lakóhely környezetét, a településről kivezető utakat, de az idős nő nem került elő. Az egyenruhások a keresést másnap folytatták Lévai Imre őrnagy irányításával, akik a tárkányi polgárőrök közreműködésével végigjárták a lakatlan tanyákat, épületeket, miközben a Tevékenység-irányítási Központ munkatársai folyamatosan irányították a keresést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ekkor érkezett egy bejelentés arról, hogy Nagyigmándon látták az eltűnt asszonyt. A Tatabányai Rendőrkapitányság szolgálati kutyát is bevont a keresésbe, a helyi körzeti megbízott, Csobán András főtörzsőrmester pedig átnézte a térfigyelő kamerák felvételeit. A felvételeken feltűnt a nő, ahogy egy férfival beszélget. A körzeti megbízott beazonosította a férfit, akiről azt is tudta, hol lakik. A rendőrök ezután a férfi lakhelyére mentek, ahol megtalálták az eltűnt nőt, akit épségben átadtak a lányának - írja a police.hu.