SZTÁRDZSÚSZ

Végig fogta az or­vos­nál fe­le­sége kezét a ma­gyar sztár­éne­kes

Ta­báni Ist­ván ja­nu­ár­ban, a 40. szü­le­tés­nap­ján je­len­tette be, hogy apa lesz. Azóta el­telt jó né­hány hét, ki­de­rült a baba neme, és la­punk­nak azt is ki­fej­tette, hogy a szü­lő­szo­bá­ban sem hagyja ma­gára a fe­le­sé­gét.
  • Szerző: BDF

Most már bármikor megérkezhet Tabáni István kisfia! Az énekes és felesége nemrég ultrahang vizsgálaton jártak, ahol kiderült, Csilla kisfiút hord a szíve alatt.

(Fotó: Ripost)
(Fotó: Ripost)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes már próbál lelkiekben is felkészülni az apaságra, de tudja, hogy lesznek nehéz pillanatok is.

Az orvosnál végig Csilla kezét fogtam, együtt izgultunk. Szinte sokkot kaptam, amikor kiderült, hogy kisfiunk lesz. Persze jó értelemben

– kezdte a -nak Tabáni.

„Most sem tudom szavakba önteni, mit éreztem. Ellágyultam és nagyon meghatódtam, de valójában az egész család meglepődött, hiszen mindenki kislányra számított. Most már bevallhatom: titokban arra vágytam, hogy fiam szülessen. Teljesült a kívánságom, szóval most kifejezetten boldog vagyok, akárcsak a feleségem. De mint korábban is leszögeztem: nem a baba neme a fontos, csak az számít, hogy egészséges legyen” – folytatta az énekes, aki hozzátette, kisebb vita is kialakult közte és felesége között a pici nevét illetően.