SIKK

Szu­per­szexi divat: így vil­lan­ta­nak majd nyá­ron a nők

Idén nyá­ron sem kell ag­gód­nunk ami­att, hogy unal­mas lesz a divat. Szu­per­dö­gös min­ták je­len­nek meg min­den hol­min. Ta­lál­koz­ha­tunk velük nad­rá­go­kon, szok­nyá­kon, ru­há­kon és blú­zo­kon, de még a ki­egé­szí­tő­kön is.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Újra visszatérnek a klasszikusok: a virágminta, a csíkok, a pöttyök és más geometriai formák, megújulva, hogy meghódíthassanak minket! A legszuperebb nyári outfitekkel minden nő sugárzóan szép lehet.

Fotó: Pinterest
EZT OLVASTAD MÁR?

Fontos, hogy mivel kombináljuk a ruhadarabokat, mert a mintákkal díszített darabok vonzzák a tekintetet, és erősítik az adott területet.

Fotó: Pinterest

Ha valamelyik testrészünket nem szeretnénk hangsúlyozni, akkor ott nem érdemes mintákkal tarkított ruhát viselni. Jó hír viszont, hogy a lefelé nyúló virágok, a hosszanti csíkok, a hullámok és a geometrikus minták nyújtják az alakot, az apró minták pedig szinte mindenkinek tökéletesen állnak.

Fotó: Pinterest

A lényeg, hogy ha bármilyen mintás darabot választunk, a szett többi része legyen egyszerű és letisztult, akár egyszínű. Így elegáns és nőies megjelenést biztosítanak, és nem követhetjük el azt a hibát, hogy túl sok, egymáshoz egyáltalán nem illő darabot viselünk egyszerre.

Fotó: Pinterest

Az azték minta idén sem megy ki a divatból. Bátran választhatunk ilyen ruhát, vagy szuper kiegészítőket is.

Ha a miniruha mellett tesszük le a voksunkat, érdemes hosszú ujjú  darabot viselni, hogy ne mutassunk magunkból túl sokat...

Eközben a címlapon
Fotó: Pinterest

Az egyszínű ruhákat dobjuk fel színes, vidám cipővel és táskával.

Minden alkalomhoz illik a laza és kényelmes, virágmintás nyári ruha.

címkék: