ÉLETMÓDI

Szupermély behatolást nyújt ez az eszméletlen, gyönyörteli póz!

Fantasztikus pózt mutatunk, ez az élmény felejthetetlen marad.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szédítő élményt nyújt, amikor mindketten úgy érzitek, hogy teljesen egymáséi lehettek, és nem marad már szinte milliméternyi hely sem, mely elválasztana benneteket egymástól.

1. Fejjel lefelé

Egymás felé fordul a férfi és a nő, fejüket viszont a másik lábának irányába fordítják, így fonódnak össze. A nő átkulcsolja lábával a férfi csípőjét, a férfi pedig magára húzza a nő ölét. Különleges, intim és szenvedélyes póz, melynél a csikló extra ingerlést kap a szoros összesimulástól, a férfi pedig kiélvezheti a nő fenekének csodás látványát.

Mutatjuk a következő pózt is! LAPOZZ!


2. Olvalfekvésben

A férfi feltérdel, a nő pedig oldalára fekszik, miközben egyik lábát a magasba nyújtja és a férfi nyakánál támasztja meg. Nem csak nagyon mély a behatolás, de az együttlét szöge is tökéletes ahhoz, hogy a G-pont ingerlést kapjon, nem beszélve a látványról és arról, hogy a férfi egyik keze minden kényeztetésre szabad közben...

Nézd meg a következő pózt is! LAPOZZ!


3. Előredőlve

Ennél mélyebb behatolást keresve sem találhattok. A nő előrehajol állva, a férfi pedig hátulról teszi magáévá. Nincs olyan millimétere a nő ölének, melyet így ne járna be a pénisz. Eszméletlen élmény.

címkék: