SIKK

Szu­per­nő­ies a ta­vasz di­vat­színe! Gyö­nyörű le­szel!

Fan­tasz­ti­kus ár­nya­la­tok hó­dí­ta­nak ta­vas­szal! Egy­szerre le­hetsz szexi és ele­gáns.

Gyönyörű színé lesz a főszerep idén tavasszal: a púderszín lágy, nőies, elegáns, szexi és csodásan variálható! A púder és a pirosító árnyalatai köszönnek vissza a tavaszi ruhákon, a lehetőségek és kombinációk sora szinte végtelen, meg is mutatjuk, milyen lesz az igazán meseszép viselet.

1. Az eltérő árnyalatokat izgalmasan kombinálhatod egymással. Ez az ártatlan szín eszméletlen dögös fazonnal is nagyon nyerő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Ha szeretnéd, hogy romantikus, hamvas éned hódítson, akkor egyszínű, halvány árnyalatú ruhában érdemes gondolkoznod.

3. A fehér az egyik legjobb barátja a szezon divatszínének. Nézd, milyen nőies, légies, elegáns hatást kelt ez a kombináció.

4. Lehetsz dögösen sportos, vagány és mégis letisztult, ha a szoknyahosszából lefaragsz, felülre pedig egy rövidke topot választasz.

5. Akárcsak egy romantikus film főhősnője: mindenki megfordul utánad az utcán, ha egy ilyen darabot viselsz.

Eközben a címlapon

6. Szereted a feltűnést és mégis imádsz nőies maradni? Akkor a tüllt neked találták ki. Meseszép ez a szett!

7. És hogy még inkább szabadon tudd engedni a képzeleted, megmutatjuk, milyen kombinációkat képzelnek el a tervezők. És hogyan viselik a gyönyörű árnyalatokat a divatbloggerek. A kifutón rengeteg formában köszön vissza a púder és a pirosító tónusa. Remek ötleteket meríthetsz belőlük.

8. A színpárosítások slágere a divatbloggerek szerint, ha fehérrel vagy szürkével kombinálod a tavasz színét. Íme egy szexi és vagány megoldás rá.

9. Bár az árnyalat rózsaszínbe hajlik, a púderes tónus nagyon jól illik a famerkékhez is!

10. De az is gyönyörű, ha egyszerűen talpig ezt viseled. Tökéletes választás egy ilyen öltözék kávézásra, irodába de akár még egy koraesti randevúra is.