FAZÉK

Szu­per édes­ség! Ké­szíts bo­dzás gu­mi­cuk­rot!

Imá­dod a gu­mi­cuk­rot, de egész­ség­te­len­nek tar­tod? Ké­szíts ott­hon ma­gad­nak olyan ízűt, ami­lyenre vágysz! Egész­sé­ge­sen és gyor­san!

Íme, a tökéletes recept, hogy megcsináld életed legfinomabb  gumicukrát, ráadásul  sajátkezűleg úgy, ahogy neked a legjobb! Cukorral, cukor nélkül… csak rajtad múlik. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzávalók

  • egy üveg bodzaszörp (aminek a receptjét itt találod)

  • néhány szilikon, vagy egyéb műanyag bonbonforma

  • 0.5 dl víz

  • 1 evőkanál citromlé

    Eközben a címlapon
  • 1 evőkanál méz

  • 18g étkezési zselatin

  • 25-30g nádcukor, ami természetesen kiváltható bármelyik por alakú, újgenerációs édesítőszerre

Elkészítés

Szórd a zselatint a vízbe, hagyd ázni pár percig, add hozzá a többi összetevőt és főzd össze az egészet. A masszát adagold a kiöntő formába majd tedd be a mélyhűtőbe hűlni.

Amikor teljesen megdermedt, gyakorlatilag kész is!

Az eredmény nem csakhogy gyönyörű és finom, de még egészséges is, ha úgy akarod! Most még a bodza a menő, de pár hét múlva, próbáld ki más gyümölcsökkel is!

Valószínűleg kínálni sem kell, hamarabb fogy el, mint gondolnád!