FÜLES

Szűcs Ju­dith: Kö­vé­reb­ben aka­rok ha­za­térni a görög nya­ra­lá­som­ról!

Bár a de­ko­ra­tív éne­kesnő bom­ba­for­má­ban van, még­sem elé­ge­dett alak­já­val! Sok nő irigyli alak­ját, és azt is, hogy bün­tet­le­nül meg­eheti a leg­hiz­la­lóbb fa­la­to­kat! Szá­mára ez azon­ban nem áldás, hanem átok!
  • Szerző: O.P.

A sikeres énekesnő karrierje hosszú évtizedek óta töretlen, áprilisi, jubileumi koncertjén újra megmutatta rajongóinak: az idő nem fog rajta, energikus, hangja pedig ugyanolyan varázslatos, mint a kezdetekkor! Szűcs Judith azonban mégsem teljesen elégedett magával!

"Egyfolytában hízni szeretnék! Az utóbbi időszakban sikerült is két kilót, de ezzel még mindig nem vagyok kiegyezve. Pár nap múlva utazom a nővéremhez Athénba nyaralni. Ez a születésnapi ajándékom!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Imádom a görög konyhát, bízom benne, hogy jó pár kilóval nehezebben térek majd haza

- árulta el lapunknak mosolyogva az örökifjú énekesnő, aki augusztus 15-én tölti be 64. életévét, ám a jeles napon is színpadon fog állni.

"Felkértek, hogy lépjek fel egy születésnapi rendezvényen. Így a saját szülinapomon egy másik ünnepeltet fogok meglepni, köszönteni. De természetesen a családommal is ünneplünk majd" - tette hozzá Judith.