HŰHA

El­ké­pesztő fotók: ennyit vál­toz­tak a sztá­rok tíz év alatt!

Ér­de­kes új ki­hí­vás ter­jed az in­ter­ne­ten, ami­nek lé­nyege, hogy az em­be­rek meg­mu­tas­sák a nyil­vá­nos­ság­nak egy tíz évvel ez­előtti fo­tó­ju­kat, mel­lé­téve mai ön­ma­gu­kat. Az iz­gal­mas vissza­em­lé­ke­zés a ma­gyar sztá­ro­kat is meg­ih­lette, és meg­mu­tat­ták, ho­gyan néz­tek ki egy­kor. Van, aki sem­mit nem vál­to­zott, míg mások tel­je­sen ki­vi­rul­tak. A fo­tó­kat nézve egy biz­tos: jót tett nekik az idő mú­lása!

Tolvai Reni

Tíz évvel ezelőtt Tolvai Reni nevét még nem ismerte az ország, hiszen csak egy évvel később, 2010-ben válogatták be a Megasztárba, amit végül meg is nyert.

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

Reni a két fotó alapján nem sokat változott, ami nem meglepő, hiszen a fiatal énekesnő rendkívül odafigyel arra, hogy megfelelő kozmetikumokkal ápolja a bőrét. 

Tóth Gabi

Az énekesnő tíz évvel ezelőtt vetkőzte le kamaszosan vadóc stílusát, és lett szexi, öntudatos nő.

Középhosszú, frufrus frizuráját rövidre vágatta és platinaszőkére festette.

Gabi év elején még Fekete Balázzsal, az Anti Fitness Club dobosával alkotott egy párt, majd időközben összejött Groovehouse Judy volt férjével, Nagy Rolival, akivel esküvőt terveztek, ám ehelyett végül viharosan szakítottak.

Debreczeni Zita és Gianni

A házaspár tíz évvel ezelőtt valószínűleg még nem is sejtette, hogy egyszer összekötik majd az életüket. Ez két évvel ezelőtt be is következett, ám 2009-ben csak jó haverként tekintettek egymásra. Gianni ebben az évben főzött éttermében a Magyarországra látogató Paris Hiltonnak, Zita pedig egy neves magyar üzletemberrel alkotott egy párt.