KÜLFÖLD

Szo­rul a hurok? Sú­lyos for­du­lat tör­tént a kis Mad­die ügyé­ben

A szü­lők tö­ret­le­nül re­mény­ked­nek lá­nyuk elő­ke­rü­lé­sé­ben, és most újabb se­gít­sé­get kap­tak.
  • Szerző: Ripost
Forrás: AFP/Melanie Maps
Forrás: AFP/Melanie Maps

Újabb reményt ad az eltűnt Maddie McCann szüleinek az, hogy a kislány eltűnésétegy igazságügyi szakértő fogja vizsgálni, aki már több rejtélyes bűnügyi eset megoldásán dolgozott."Olyan esetek megoldásában vettem részt, amelyek teljesen reménytelennek tűntek" - mondtaAngela Gallop, aki most maga is megvizsgálja Maddie eltűnésének körülményeit - írja a dailystar.co.uk.

Gallop többek között annak a 19 éves fekete diáknak a megölését is vizsgálta, akit még 1993-ban egy dél-londoni buszmegállóban minden ok nélkül halálra késeltek. Stephen Lawrenceügyében az ő munkája hozott fordulatot, amikor felfigyelt egy egészen apró vérfoltra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Munkája ígéretes lehet Maddie ügyében is, akinek 2007-ben veszett nyoma Portugáliában: a kislány egy hotelból tűnt el, míg szülei a közelben vacsoráztak. A rendőrségnél az eltűnésről eddig körülbelül 40.000 dokumentum készült, de az ügy máig megoldatlan maradt.

A kis Maddie szüleiazonban egy percre sem adták fel a reményt, mert szerintük semmi nem utal arra, hogy baja esett a kislánynak.