KÜLFÖLD

Szo­rul a hurok? Ez hoz­hat ko­moly át­tö­rést a kis Mad­die ügyé­ben

Meg­szó­lalt egy benn­fen­tes nyo­mozó, aki pon­to­san tudja, mi a rej­té­lyes ügy meg­ol­dá­sá­nak a kul­csa.
  • Szerző: Ripost
Forrás: AFP/Melanie Maps
Forrás: AFP/Melanie Maps

Egy nyugdíjazott nyomozó szerint az oldhatja meg a rejtélyesen eltűnt kislány, Maddie McCann ügyét, ha a rendőrök rekonstruálják a kérdéses éjszakán történteket.A korábbi nyomozó szerint mindenképpen szükség lenne erre a lépésre, így válna ugyanis nyilvánvalóvá, hogy pontosan mikor veszett nyoma a kislánynak, és tisztázódnának az ügy részletei is - írja a 9news.com.au. Az üggyel kapcsolatban kihallgatott emberek vallomásai ugyanis nem adnak egységes képet a kritikus éjszakán történtekről, az egyének benyomásai így sokat torzíthatnak a valóságon.

A nyomozó korábban azt is nyilatkozta, hogy szerinte elrablása után valamelyik észak-afrikai országba csempészhették Maddiet-t, sőt véleménye szerint az volt a végzetes hiba, hogy a portugál rendőrség az eltűnés felfedezését követően csak egy órával tudta lezárni a spanyol–portugál határszakaszt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Maddie 3 évesen tűnt el egy családi nyaralásról Portugáliában, 2007. május 3-án. Szülei vacsorázni mentek egy közeli étterembe, ezért nem voltak a kicsi mellett az eset idején. Ügye azóta megoldatlan.