KÜLFÖLD

Ször­nyű csa­ládi dráma: meg­ölte 3 éves kis­lá­nyát egy ta­nárnő

A bio­ló­gia­ta­nár­ként dol­gozó nő ma­gá­val is vé­gezni akart.
  • Szerző: Ripost

Claire Colebourn azért állt bíróság elé, mert saját kezűleg végzett hároméves kislányával. A 36 éves, biológiatanárként dolgozó nő azért szánta el magát erre a lépésre, mert szerinte a lány sokkal nagyobb biztonságban van a mennyben, mint az apja mellett lenne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Mindig azt mondtam, hogy nem fogok elfutni a törvény elől. Nagyon sok dolgon mentem keresztül, és a lányommal szeretnék lenni, de az emberek nem hagytak meghalni" - mondta a nő a tárgyaláson.

"Sokkal nagyobb biztonságban van a mennyben, mint az apja mellett lett volna. A lelke így békére lelhet, míg Michael nem hagyott nekünk békét. Megszakadt a szívem a kislányért, azt mondta, nem akar többet találkozni az apjával.A mai napig nagyon szeretem a kislányom, bármit megtennék érte, de akkor nem tudtam tisztán gondolkodni".

Claire a fürdővízbe fojtotta kislányát, majd magával is végezni akart. Egyszer egy nagy adag inzulint adott be magának, egyszer felakasztotta magát, egyszer pedig hasba szúrta magát egy késsel; mindhárom alkalommal megmentették. Ezután magától jelentkezett a rendőrségen, és mondta el, mi történt - írta a Blikk.