KÜLFÖLD

Szörnyű tragédia: nem nyílt ki a házilag készített ejtőernyő, meghalt a 15 éves fiú

Az ukrán fiú a 14 emeletes tömbház tetejéről zuhant a mélybe. Édesanyja és a barátai égig nézték az egészet, semmit nem tudtak tenni.
  • Szerző: Ripost

Az eset az ukrajnai, 300 ezer lakosú Makejevka városában történt –írja a Daily Mail.

Bogdan Firszov egy átlagos, menősködő ukrán fiú volt.

A  15 éves fejébe vette, hogy leugrik a  a város legmagasabb épületről a saját maga által készített ejtőernyővel. Azt tervezte, hogy az édesanyja felveszi videóra a jelenetet és majd felteszik azt az internetre.

Az anya a megbeszéltek szerint videózott. A felvételen jól látszik, ahogy a a fiú elrugaszkodott a 40 méter magas épület tetejéről. Az ejtőernyő nem nyílt ki, a fiú a földbe csapódott és meghalt.

Sok felnőtt  végig nézte az esetet, senki nem próbálta meg lebeszélni a fiút. Az anya sem kérte őt arra, hogy ne ugorjon. A történtek után a nő sokkot kapott, em tudták elvinni a baeset helyszíbéről.

Szakértők szerint az ernyő kinyílásához magasabb, legalább 70 méteres épület kellett volna.

A tragádia után az anya sokkos állapotba került, órákkal később se tudtál elvonszolni a baleset helyszínéről, bár fia tetemét már rég elszállították a hatóságok. - a Maszol.ro portálról

Bogdan Firszov fejébe vette, hogy leugrik a település egyik legmagasabb épületéről házilag készített ejtőernyőjével, amit az épület lábánál álló édesanyja felvesz, majd a felvételt feltöltik az internetre. - a Maszol.ro portálrólBogdan Firszov fejébe vette, hogy leugrik a település egyik legmagasabb épületéről házilag készített ejtőernyőjével, amit az épület lábánál álló édesanyja felvesz, majd a felvételt feltöltik az internetre. - a Maszol.ro portálrólBogdan Firszov fejébe vette, hogy leugrik a település egyik legmagasabb épületéről házilag készített ejtőernyőjével, amit az épület lábánál álló édesanyja felvesz, majd a felvételt feltöltik az internetre. A felvételek alapján sok felnőtt nézte végig a tragédiába torkollott próbálkozást, és senki sem tett kísérletet arra, hogy leállítsa, lebeszélje a fiút. A 40 méter magas épület tetejéről való elrúgaszkodás után a tinédzser pillanatok alatt a földhöz csapódott, ugyanis az ejtőernyője nem nyílt ki. A tragádia után az anya sokkos állapotba került, órákkal később se tudtál elvonszolni a baleset helyszínéről, bár fia tetemét már rég elszállították a hatóságok. Az esetről tudósító Fakti című helyi lap szerint épületnek legalább 70 méter magasnak kellett volna lennie ahhoz, hogy az ejtőernyőnek legyen elég „kibontakozási ideje”. - a Maszol.ro portálró

És ezeket olvastad már?