KÜLFÖLD

Szörnyű tragédia: megölte nejét, majd magát is az idős férfi

Nem tudták fizetni a feleség orvosi számláit, ezért végzett magukkal a férfi.
  • Szerző: Ripost

Holtan találtak egy idős washingtoni házaspárt otthonukban. A hetvenhét éves Brian Jones szerda reggel hívta a 911-et, és bejelentette,  agyon fogja lőni magát. Bár a diszpécser próbálta vonalban tartani, a férfi letette a telefont, miután közölte, hogy az első hálószobában találják majd őket.

Daily Mail úgy tudja, a kiérkező rendőrök lezárták a környéket attól tartva, hogy fegyveres lehet a házban, és egy megafonnal egy órán keresztül próbáltak kapcsolatba lépni a házban lévőkkel, sikertelenül.

Végül beküldtek a házba egy kamera-robotot, így derült ki, hogy Jones valóban meg is tette, amit mondott, előtte pedig hetvenhat éves feleségével is végzett.

A férfi egy búcsúüzenetet is hagyott, melyben azt állítja, azért tette, amit tett, mert nem tudták fizetni felesége orvosi költségeit. A rendőrség nyomoz az ügyben, és értesítették az idős pár hozzátartozóit, a család két kutyája pedig menhelyre került.

A közösséget megrázta az eset, a sheriff arról beszélt, ha bárkinek ilyen problémája van, inkább hívja a segélyvonalat, mert biztos van megoldás, mint a gyilkosság és az öngyilkosság.

És ezeket olvastad már?