SZTÁRDZSÚSZ

Ször­nyű fáj­dal­mak gyöt­rik Cur­tist: szen­ved a rap­per

Sú­lyos térd­sé­rü­lése hosszú évek óta meg­ke­se­ríti az éle­tét.
  • Szerző: bdf

Széki Attila, azaz Curtis is színpadra lép pénteken este a TV2-n debütáló vadonatúj műsorban, a Csak show és más semmi!-ben.

Fotó: TV2
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A produkciókra való felkészülés kapcsán mesélte el, hogy térdei egy korábbi baleset miatt nehezen bírják az igénybevételt. Évek óta erős fájdalmakkal küzd, amiket nem enyhít semmiféle gyógyszerrel.Bár egykori színpadi partnere és barátja, Majka droghasználattal vádolta meg, a volt focista elárulta, kerüli pirulákat.

Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok! Amúgy is igyekszem kerülni a gyógyszereket

– mondta határozottan a Blikknek Curtis, akinek súlyos térdsérülése már több mint tíz éve keseríti meg az életét. Ezért most biztosan nehéz hetek elé néz a rapper, hiszen a show-műsorban egy különleges táncos produkcióban lép majd színpadra, ami biztosan próbára teszi a fájdalomküszöbét.

"A sok ugrálás kifejezetten megterheli a lábamat, amely elég érzékeny. Ráadásul a pénteki show-ra is egy olyan táncos produkcióval készülünk, ahol nagyon sokat kell térdelnünk is."

Próbák közben a feladatra koncentrálok, de utána folyamatosan fáj

– árulta el Curtis, akifájdalomcsillapítók használata helyett inkább rendszeres sporttal próbálja erősíteni a térde körüli izmait.

Az egykori labdarúgó egyébként egy kupameccsen sérült meg.

"Felugrottam fejelni, rosszul érkeztem, kifordult a térdem, elszakadt a keresztszalagom. Sajnos, mivel a másik térdem a sérülés miatt több terhelést kapott, abban kilazult a szalag, szintén sokszor fáj, azt is műteni kéne" – vallotta be Curtis, akinek a sérülése miatt tört ketté a focistakarrierje.

"Fél év volt a rehabilitáció, de utána már nem ment maximálisan a játék."

Megviselt lelkileg, hogy abba kell hagynom, de bohócként nem akartam a pályán maradni.