TÜZELŐÁLLÁS

Első a vá­lo­ga­tott, Szo­bosz­lai to­vább nö­velné az ér­té­két

Eu­ró­pai sztár­csa­pa­tok sora ér­dek­lő­dik Szo­bosz­lai Do­mi­nik iránt. A ma­gyar lab­da­rúgó egy­előre ki­zá­ró­lag a vá­lo­ga­tottra kon­cent­rál.
  • Szerző: mv

Immár Szoboszlai Dominik a második legdrágább magyar labdarúgó. A Salzburg 18 éves játékosának értékét 12 millió euróra becsülik, de a sztárklubok ennek a háromszorosát is megadnák érte. Szoboszlai a -nak elmondta, egyelőre kizárólag a soron következő két válogatott-mérkőzésre koncentrál.

Szoboszlai egyelőre nem a klubdolgokra, csak a válogatottra koncentrál
Szoboszlai egyelőre nem a klubdolgokra, csak a válogatottra koncentrál
Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Azért dolgozom minden nap, hogy a válogatottat és a klubcsapatomat is segíteni tudjam. Nem tudom, meddig lehet fokozni az értékem, de azon vagyok, hogy jó teljesítménnyel tovább növeljem."

A kétszeres válogatott játékos rendszeresen értesül arról, hogy sztárcsapatok érdeklődnek iránta, de egyelőre nem foglalkozik a hírekkel.

"Elolvasom a híreket, beszélgetünk róla a menedzseremmel, de ennél több nincs. Természetesen örülök neki, hogy ilyen csapatokkal hoznak kapcsolatba. Még nem döntöttem a folytatásról, csak a két válogatott meccs után foglalkozom a klubdolgokkal."

A magyar válogatott szombaton Eb-selejtezőn Azerbajdzsánban lép pályára, három nappal később pedig Budapesten Wales együttesét fogadja.