LELKIZŐ

Szívszorító: emiatt a fájó emlék miatt pityeredik el Halász Judit a színpadon

Generációk kedvence, Halász Judit, bár több évtizede színpadon van, bizony előfordul, hogy egy-egy fájó emlék miatt a könnyeivel küszködik a közönség előtt.
  • Szerző: Ripost

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-énekest fia, Tamás három csodás unokával ajándékozta meg. Félix Sámuel, Maximilian és Leo korábban Amerikában élt a szüleikkel, ám néhány éve hazaköltöztek.

Nekem nem volt nehéz szülőnek lennem, mert a fiam sem volt nehéz eset, nem úgy, mint az unokáim” – kezdte Halász Judit a Családok éve sorozatában, a Családvarázsban. „Rengeteg olyan technikai eszköz kerül a kezükbe, ami rettenetesen leköti őket. Persze, ez nem az én dolgom, nem szólhatok bele, és nem is akarok, mert csak a nagymama vagyok. Hiába élünk egy házban, egyre kevesebbet vagyunk együtt, mert este ritkán van időm, hiszen fellépésre megyek, délután pedig ők vagy házi feladatot írnak, vagy a telefonjukon lógnak” – jegyezte meg a népszerű művész.

Halász Judit szinte megállás nélkül koncertezik. A gyerekelőadásokat felváltották a családi koncertek, hiszen akik a pályája kezdetén voltak kicsik, mára felnőttek, és saját gyermekeiket viszik az előadásokra, írja a Blikk.

„Van egy dal, amit nagyon sokat énekeltem egy kisfiúval. Fantasztikus, gyönyörű hangú gyermek volt. Sajnos, igen fiatalon elment, mert súlyos beteg volt...

Ezt nem tudom úgy elénekelni, hogy eszembe ne jusson, ilyenkor elérzékenyülök, könnyes lesz a szemem. Nehéz erről beszélni...” – mondta elcsukló hangon az énekesnő.

És ezeket olvastad már?